Logo
Print this page

Πρώτο ματς Χανιά

Διαβάστε από το FL News την κλήρωση των μπαράζ μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά που έγινε την Τετάρτη (15/05) στην ΕΠΟ. Το θα γίνει αν πει «όχι» η Αστυνομία για Κυριακή (19/05).

Στα Περιβόλια θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/05) το πρώτο παιχνίδι μπαράζ μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ. Αυτό προέκυψε στην κλήρωση που έγινε την Τετάρτη (15/05) στην ΕΠΟ. Η ομάδα των Χανίων θα είναι γηπεδούχος την Κυριακή (19/05) και ο επαναληπτικός στο «Γεντί Κουλέ» θα γίνει την Τετάρτη (22/05). Λόγω της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο η κλήρωση έγινε με τη μορφή «Ομάδα Super League» και «Ομάδα Football League».

Η ΕΡΤ που θα καλύψει την πρώτη αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Πλατανιά έχει ζητήσει να διεξαχθεί το παιχνίδι στις 19.00 της Κυριακής (19/05). Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός ΟΦΗ - Πλατανιάς (22/05) που θα καλυφθεί από τη Nova.

Αναλυτικά:

Κυριακή 19 Μαΐου
«Ομάδα FOOTBALL LEAGUE» - «Oμάδα SUPER LEAGUE» (19:00 ΕΡΤ, Γήπεδο Περιβολίων)
Τετάρτη 22 Μαΐου
«Ομάδα SUPER LEAGUE» - «Ομάδα FOOTBALL LEAGUE» (19:00 Nova, "Θ. Βαρδινογιάννης")

Τι θα γίνει αν αρνηθεί η Αστυνομία

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην κλήρωση της Τετάρτης (15/05). Τέθηκε θέμα, λοιπόν, τι θα γίνει εάν η Αστυνομία στα Χανιά δηλώσει αδυναμία λόγω της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη την Κυριακή (19/05). Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου; «Εάν η Αστυνομία αρνηθεί, σας το λέω από τώρα ότι τα παιχνίδια θα μετατεθούν για τη Δευτέρα (20/05) και την Πέμπτη (23/05).

Σύσκεψη την Παρασκευή

Σε ό,τι αφορά στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, αυτή θα γίνει την Παρασκευή (17/05). Ο νομικός του ΟΦΗ, Αργύρης Λίβας τόνισε στο περιθώριο της κλήρωσης ότι δεν υπάρχει λόγος να αναμένουν την απόφαση για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα και θα πρέπει η ΕΠΟ να στείλει σχετικό έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση. Εξάλλου, όπως ανέφερε, είτε το παιχνίδι θα γίνει, είτε θα ματαιωθεί, οπότε δεν πρέπει να χάσουν τη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς είχε αρνηθεί στην άτυπη σύσκεψη να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ. Από την ομάδα του Ηρακλείου επανέλαβαν ότι είναι ευκαιρία να δείξουν οι δύο ομάδες ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μπορούν οι οπαδοί να συνυπάρξουν στο ίδιο γήπεδο. Υπογράμμισαν δε ότι όσες ανακοινώσεις και να εκδώσει η ΠΑΕ, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι φίλοι του ΟΦΗ δεν θα μεταβούν στα Χανιά...

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2019 23:50
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr