Η απόλυτη κατάντια...

Η Σπάρτη ταξίδεψε στην Κέρκυρα, αλλά το ματς με τους Φαίακες δεν διεξάγεται! Οι Λάκωνες δήλωσαν στο φύλλο αγώνα τον Μπέντο που είναι στην... Πορτογαλία!

Η διακωμώδηση του αθλήματος καλά κρατεί από τη Σπάρτη. Και από τη στιγμή που η διοίκησή της δεν λέει να κατεβάσει ρολά για τους δικούς της λόγους, καλό θα ήταν η Football League κάποια στιγμή να πάρει θέση και να μην επιτρέψει άλλο αυτή την κωμωδία που δυσφημεί το προϊόν της.

Η Σπάρτη δήλωσε... 10άδα, παρότι ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Βουδούρης δήλωνε στο FL News ότι η αποστολή είχε 11 μέλη. Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν πήγαν ποτέ στη σέντρα, γιατί προφανώς αυτοί που είχαν δικαίωμα συμμετοχής ήταν λιγότεροι από εννέα. Οι Φαίακες δεν είχαν ενημέρωση για τους λόγους της ματαίωσης του αγώνα, αλλά όπως τους έλεγαν οι φιλοξενούμενοι, αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν συμπτώματα... γαστρεντερίτιδας!

Η 10άδα που είχε δηλωθεί, όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ αποτελούνταν από τους: Σφέτσο, Τσίμαν, Καλούση, Ντούσκα, Γκιάτα, Νάτση, Μπέντο, Ζαχαριουδάκη, Καινούργιο, Δαδάκο. Ωστόσο, δεδομένα αρκετοί εξ αυτών δεν ήταν καν στο γήπεδο... Όπως, άλλωστε, προβλέπεται στον ΚΑΠ: 

«Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου (λιγότερους από εννέα) ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και με χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, στα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών.

Περαιτέρω η ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η ποινή αυτή επιβάλλεται για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται ή δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα και μέχρι τρεις (3) αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα».

Στο φύλλο αγώνα ο Μπακογιάννης (Αθήνας) έγραψε ότι σύμφωνα με τη Σπάρτη, τρεις ποδοσφαιριστές της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Πρόκειται για τους Μπέντο, Ντούσκα, Τσίμαν. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες του FL News ο Μπέντο βρίσκεται στην Πορτογαλία και στις 8 Απριλίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο!

Αναμένεται πλέον το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα, αλλά δεδομένα οι Λάκωνες χάνουν το ματς στα χαρτιά και θα τους αφαιρεθούν ακόμα τρεις βαθμοί από τη συγκομιδή τους πλην του προστίμου που θα τους επιβληθεί. Και είναι απορίας άξιο γιατί μπήκαν σε διαδικασία να ταξιδέψουν στο νησί του Ιονίου. 

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep