Αρχίζει να το πιστεύει

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την ανοδική της πορεία, πέρασε με νίκη (3-2) από την Σπάρτη και πλησιάζει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, η Παναχαϊκή κάνει βήματα για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πλέον απέχει πέντε πόντους από την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου. Σε μια αναμέτρηση που είχε συναρπαστική εξέλιξη, η ομάδα της Πάτρας πήρε το τρίποντο στην έδρα της Σπάρτης πιο εύκολα από ό,τι φανερώνει το τελικό 3-2.

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σωτηράκο, αλλά ο Γκαλβάο ισοφάρισε σε 1-1 σε μια αντεπίθεση για τους γηπεδούχους. Η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που έχανε τις ευκαιρίες και αφού πήγε με το 1-1 στο ημίχρονο βρήκε τις λύσεις μετά την ανάπαυλα από τον Ελευθεριάδη, ο οποίος έπιασε στην κορυφή των σκόρερ των Μάντζη.

Στο 57ο λεπτό ο επιθετικός των Πατρινών έκανε το 2-1 και στο 66ο λεπτό ευστόχησε στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Αργυρόπουλος. Η Σπάρτη μείωσε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα με τον Ζαχαριουδάκη για το τελικό 3-2.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-3

ΓΚΟΛ: 10’ Γκαλβάο, 88’ Ζαχαριουδάκης - 2’ Σωτητράκος, 57’ Ελευθεριάδης, 66’ πεν. Ελευθεριάδης

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Πάντος, Καλούσης (65’ Ρόμο), Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βαλμάς (43' Ζαχαριουδάκης), Λώλος, Παυλής, Αρώνης, Νάτσης, Γκαλβάο (68’ Δαδάκoς), Καινούργιος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυριάς (65’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (87’ Μασούρας), Μπαστακός (74’ Μωραΐτης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Πήττας (Ηλείας)

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep