Ανέβασε απόδοση και νίκησε

Ο Απόλλων Λάρισας μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 15 λεπτά μετέτρεψε το 0-2 του Αιγινιακού στο 3-2.

Μία από τις πιο γρήγορες ανατροπές πέτυχε την Κυριακή (17/02) στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί βρέθηκαν στο 45' πίσω στο σκορ από τον ουραγό Αιγινιακό με 2-0, αλλά στο 61' ήταν μπροστά με 3-2, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη 2η θέση και, μάλιστα, σε απόσταση τριών πόντων από την 3η Κέρκυρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας δεν... υπήρχε στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σουτ έγινε στις καθυστερήσεις από τον Μπιμάι, ο οποίος στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε. Από την άλλη πλευρά ο Αιγινιακός προηγήθηκε στο 32' με τον Σοφιάνη έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου και στο 44' ο Βλαχομήτρος έκανε το 0-2 με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Ωστόσο, η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και οι Θεσσαλοί έγραψαν ιστορία, κάνοντας την ανατροπή μέσα σε 15 λεπτά! Στο 47' από χέρι του Προσκυνητόπουλου ο Χατζής με πέναλτι μείωσε και τέσσερα λεπτά μετά ο Κοντοές με προβολή ισοφάρισε σε 2-2. Η ανατροπή για την ομάδα του Άριαν Μπελά έγινε στο 61' και πάλι από τον Χατζή. Από εκτέλεση κόρνερ του Μπραμπίγια ο Κοντοές πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο έμπειρος μέσος με προβολή σε κενή εστία έκανε το 3-2.

Ο ρυθμός από εκεί και πέρα έπεσε και ο Αιγινιακός βρίσκεται πλέον στο -8 από τη ζώνη υποβιβασμού δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 47' (πέν.), 61' Χατζής, 51' Κοντοές - 32' Σοφιάνης, 44' Βλαχομήτρος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Σουλιώτης (17' Κοντοές), Καρατάσιος, Χατζής, Μπιμάι (46' Γαρυφαλλόπουλος), Μπραμπίγια, Τασιούλης (77' Βαγενάς), Λίταινας, Γκουντρουμπής.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (56' Σ. Τοπαλίδης), Γιαλαμούδης, Στάνιτς, Ζήσης, Βελκόσκι, Σοφιάνης (76' Έππας), Πολύζος, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (46' Πιαστόπουλος).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χατζημανώλης (Δωδ/νήσου)

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep