Τρίποντο στην καταιγίδα

Ο Ηλίας Τσέλιος έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Ηλίας Τσέλιος έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό σε μια αναμέτρηση που έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση.

Ο Ηλίας Τσέλιος με ένα μακρινό υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή ήταν εκείνος που «έκρινε» την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΑΟΧ Κισσαμικο, η οποία βασίστηκε περισσότερο στη δύναμη σε έναν αγωνιστικό χώρο που επιβαρύνθηκε, όπως και οι ποδοσφαιριστές από την συνεχή βροχόπτωση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και ίσως ο διαιτητής Κολυτάς θα έπρεπε να είχε δείξει και κόκκινες κάρτες για επικίνδυνα μαρκαρίσματα και στις δύο ομάδες. Η αυλαία της 17ης στροφής, πάντως, βρήκε την ομάδα του Ηρακλείου να επικρατεί 1-0 στο Παγκρήτιο και να σκαρφαλώνει έστω προσωρινά στην 4η θέση.

Οι συνθήκες του αγώνα μπορεί να μην ευνοούσαν τη δημιουργία φάσεων και συνδυασμών, αλλά υπήρξε διάθεση και από τους δύο αντιπάλους χωρίς όμως να φτάνουν εύκολα σε θέση βολής, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι ουσιαστικές τελικές προσπάθειες.

Τα μακρινά σουτ και τα γεμίσματα ήταν εκείνα που έφεραν κάποια ζωντάνια στο παιχνίδι το οποίο κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μετά το γκολ του Τσέλιου στο 46ο λεπτό υπήρξε πίεση από την πλευρά του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο οποίος έψαχνε την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ούτε καν κοντά με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κάσσου στο 73', οπότε η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι της εστία του Κατσιμήτρου. Τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός έμεινε 3 πόντους πάνω από την 11η θέση που οδηγεί στη 3η τη τάξει κατηγορία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0 

ΓΚΟΛ: 46’ Τσέλιος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (77’ Κατσούρρι), Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (88’ Καπνίδης), Έφορντ, Κουατένγκ (69’ Ροβίθης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Ζιούλης, Παπαχρήστος (59' Κάσσος), Φαζός, Σισέ, Σελινιωτάκης (49’ Γκίνη), Σάλιακας, Μουμίν, Χαλκιαδάκης (55’ Αρναρέλλης), Ρίσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κολυτάς (Λασιθίου) ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Αθήνας), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΤρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 01:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep