Logo
Print this page

Στοπ Ηροδότου στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής έφτασε κοντά στη νίκη επί του Ηροδότου, όμως ένα πολύ ωραίο γκολ του Σιαλμά τον υποχρέωσε σε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία (1-1).

Μπλόκο του Ηροδότου στον Ηρακλή. Ο Γηραιός δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό από την Κρήτη, καθώς ένα τέρμα του Σιαλμά στο 70' δεν τον άφησε να κάνει βήμα πεντάδας. Οι Κρητικοί στην επιστροφή στο γήπεδό τους, αυτό της Νέας Αλικαρνασσού έδειξαν ανταγωνιστικοί και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν (1-1) με εκπληκτικό ψαλίδι του έμπειρου φορ. Παραμένουν, ωστόσο, κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Γηραιός μπήκε στο γήπεδο με στόχο να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, όμως οι παίκτες του κρατούσαν άσκοπα τη μπάλα στα πόδια τους χωρίς να μπορούν να ανησυχήσουν τους αντιπάλους τους. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη φάση στα πρώτα 30 λεπτά όταν ο Γκούφας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάχριμαν (έκανε ντεμπούτο στην εστία) στο 26'.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να βρουν ρυθμό, όμως τα αρκετά φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής δεν ήταν σύμμαχος στην προσπάθειά τους. Ετσι, η καλύτερη ευκαιρία που κατέγραψαν στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Νιαμπουγιού που μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ρόκα μπήκαν καλύτερα κι αφού προειδοποίησαν με προβολή του Νιαμπουγιού στο 53', έφτασαν στο γκολ έξι λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κλέιτον, το οποίο κέρδισε ο Μπορίκο από τον Γιαλούση.

Ο Ηρακλής φαινόταν να ελέγχει το ματς, όμως ο Σιαλμάς βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Κάχριμαν στο 70', σε μία από τις λιγοστές φάσεις των γηπεδούχων. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, καθώς παρά την κατοχή της μπάλας οι Θεσσαλονικείς ήταν ακίνδυνοι. Έτσι, με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πίσω από τον Εργοτέλη, που έχει ματς λιγότερο, ενώ οι Κρητικοί πήραν βαθμό για δεύτερο σερί ματς κι έπιασαν στη 12η θέση τα Τρίκαλα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ηρόδοτος-Ηρακλής 1-1

Σκόρερ: 70' Σιαλμάς - 60' πέν. Κλέιτον

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Ηλιάδης (64' Αγγελούδης), Γιαλούσης, Σιαλμάς (86' Πίντο), Γκούφας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κάχριμαν, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Κλέιτον, Καζναφέρης (80' Ρόβας), Καθάριος (63' Ορφανίδης), Μπορίκο (88' Πτηνόπουλος), Νιαμπουγιού.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων)

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 17:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr