Άδικη... ισοπαλία

Στο 0-0 έμειναν Αιγινιακός και Παναχαϊκή στην αναμέτρηση της Football League. Στο 0-0 έμειναν Αιγινιακός και Παναχαϊκή στην αναμέτρηση της Football League.

Αιγινιακός και Παναχαϊκή είχαν τις ευκαιρίες για να κάνουν δικό τους το τρίποντο, αλλά τελικά αρκέστηκαν στο 0-0.

Σε μια ισοπαλία που δεν ήταν «λευκή» από φάσεις έμειναν ο Αιγινιακός και η Παναχαϊκή που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες τους και έτσι πήραν από έναν βαθμό στην αναμέτρηση στο Αιγίνιο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένη από την εξέλιξη αυτή, αφού και οι δύο ήθελαν τρίποντο «ανάσα» για την σωτηρία, οι γηπεδούχοι και για την άνοδο, οι φιλοξενούμενοι για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αιγινιακό να πιέζει περισσότερο και να βρίσκει φάσεις, αλλά ο Σούλης είχε καλές αντιδράσεις, όπως και ο Καραγκιόζης στις φάσεις που έκαναν κυρίως ο Γρανάδος, ο Παπαδόπουλος και ο Βλαχομήτρος που έδωσε καλά στοιχεία στην ομάδα. Σημειώνεται ότι οι Πιερείς είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Τούρκο προπονητή, Τζεμ Καρατζά.

Στο τέλος υπήρξε πιο ανοικτό παιχνίδι, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να φρεσκάρει την επίθεσή του, αλλά χωρίς τελικά να βρει το χρυσό γκολ που θα έφερνε την ομάδα της Πάτρας πιο κοντά στην κορυφή ώστε να εκμεταλλευτεί την δεύτερη διαδοχική ήττα της Κέρκυρας. Στο -5 από τον 2ο Απόλλωνα Λάρισας βρίσκονται πλέον οι Αχαιοί και στο -7 από τη ζώνη σωτηρίας ο Αιγινιακός που βλέπει το τρένο να χάνεται...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-0

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκοσκι, Γρανάδος (52’ Σοφιάνης), Πολύζος, Παπαδόπουλος (86’ Κούστα), Βλαχομήτρος, Τσολακίδης (75’ Ζαννάκης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος (58’ Παπατόλιος), Κολ (58’ Μαυριάς), Ελευθεριάδης, Μπαστακός (76’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος. 

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Στεφανής, Βογιατζής (Καρδίτσας)

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep