Επεισοδιακά στο +11

Ο Βόλος πέρασε με 1-0 από την έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας και αύξησε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 11 πόντους.

Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (10/02) ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας πήρε ένα τρίποντο - χρυσάφι με 1-0 στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας και αύξησε τη διαφορά από τον 2ο πλέον Απόλλωνα Λάρισας στους 11 πόντους! Ωστόσο, η νίκη του πρωτοπόρου ήταν επεισοδιακή, αφού τα νεύρα ήταν τεντωμένα μετά το πέναλτι που δόθηκε και το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Αρτινοί.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ήθελε να πάρει τη ρεβάνς για το βαρύ 7-0 της πρεμιέρας και μετά το 5λεπτο έδειξε να ελέγχει το ματς. Πίεσε τον πρωτοπόρο, είχε ευκαιρίες στο 13' και το 14', αλλά ο Βόλος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στο 15', μάλιστα, ο Λούκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.

Το ματς, πάντως, είχε πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στο 29'. Ο Πουλικίδης (Δράμας) έδειξε την άσπρη βούλα, χωρίς να καταλάβει κανείς αρχικά ποια παράβαση είδε. Έγινε, πάντως, γνωστό ότι το κέρδισε ο Ηλιόπουλος από τον Καπία. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, όμως η απόφαση δεν άλλαξε και ο Πίτου Γκαρσία άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μαγνησίας. Στην ανάπαυλα υπήρξε μεγάλη ένταση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τον Βόλο ακολούθησαν στην Άρτα 20 φίλαθλοι μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι κλήθηκαν να υπερασπιστούν το 0-1, με την ομάδα της Άρτας να ρισκάρει. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πέρασε στο 62' τον σέντερ φορ Μπαντέ στη θέση του στόπερ Καπία, αλλά ο Καραϊσκάκης απειλούσε μόνο από στατικές φάσεις. Εν τέλει ο Βόλος κατάφερε να πάρει τη δύσκολη νίκη και να μεγαλώσει την ψαλίδα από τους διώκτες του.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 31' (πέν.) Πίτου Γκαρσία

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (62' Μπαντέ), Ροντρίγκεθ, Παντίδος (88' Σεράνο), Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος (72' Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Γκαλίτσιος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (88' Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο (80' Βασιλείου), Λούκας (55' Ν' Γκουέμ), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας)

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep