Καρέ με θέαμα

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη (4-1) για τον ΑΟΧ Κισσαμικό απέναντι στη Σπάρτη, τη μόνη ομάδα χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα.

Στόχος επετεύχθη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η ομάδα των Χανίων κατάφερε να κλείσει τη δυάδα διαδοχικών αγώνων στα Περιβόλια με το απόλυτο βαθμών και, μάλιστα, προσέφερε θέαμα. Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν 4-1 την αδύναμη εκτός έδρας Σπάρτη, κέρδισαν θέσεις στη βαθμολογία και είδαν τον Ρόοπε Ρίσκι να σημειώνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα της φετινής χρονιάς.

Οι Κρητικοί έπιασαν εξαιρετική απόδοση και φρόντισαν από νωρίς να δείξουν ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα. Στο 7' ο Σάλιακας με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ το γκολ της αγωνιστικής σημείωσε ο Ρίσκι στο 31' μετά από σέντρα του σκόρερ. Ο Φινλανδός επιθετικός έπιασε γυριστό σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα του Σφέτσου.

Στο πρώτο 45λεπτο ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχασε ευκαιρίες και με τους Κουσκουνά (10'), Ρίσκι (13'), Φαζό (23') και Τόλι (30'). Από την άλλη πλευρά η Σπάρτη ήταν ακίνδυνη και φανερά επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε. Σημειωτέον ότι ο γκολκίπερ Σφέτσος έκανε ντεμπούτο στην εστία των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίνος Σατσιάς πέρασε γρήγορα στο παιχνίδι τον Γάλλο επιθετικό Τιράρ και εκείνος δύο λεπτά μετά την είσοδό του είχε μία τελική. Οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τη σειρά τους με τους Τόλι (54'), Σάλιακα (62') και Ρίσκι (64'), αλλά αυτός που δεν είχε σκοράρει ήταν ο Κουσκουνάς. Το έπραξε ο έμπειρος φορ στο 68' με σουτ και διεύρυνε το προβάδισμα του ΑΟΧ Κισσαμικού. Στο 88' ο ίδιος και ο Σάλιακας έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα και ο Κουσκουνάς σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «υπέγραψε» την πιο ευρεία φετινή επικράτηση εντός έδρας. Στις καθυστερήσεις ο Καινούργιος με πλασέ διαμόρφωσε το 4-1.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Σάλιακας, 31' Ρίσκι, 68',88' Κουσκουνάς - 90'+3' Καινούργιος

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν (72' Τεγούσης), Σάλιακας, Βρεττός (46' Κάσσος), Ρίσκι (80' Χαλκιαδάκης), Κουσκουνάς.

ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Σφέτσος, Φραγκούλης, Καλούσης, Νάτσης, Βαλμάς, Λώλος, Ζαχαριουδάκης, Αγγελόπουλος (63' Παυλής), Τουρέ (69' Ρόμο), Γκαλβάο (55' Τιράρ), Καινούργιος.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep