Μοιρασιά στα Σπάτα

Ο Αήττητος Σπάτων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Αήττητου Σπάτων με τον ΑΟ Τρίκαλα. Για την 14η αγωνιστική της Football League οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί ούτε τον έναν, ούτε τον άλλο, στην προσπάθεια που κάνουν για αναρρίχηση. Με παίκτη λιγότερο από το 28' έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι...

Ο ΑΟ Τρίκαλα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, όταν από πάσα του Συμελίδη, ο Καπός σε θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Κοκκαλά στο πλασέ που έκανε. Ο Αήττητος αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Ταΐρη, αλλά η αποβολή του Ράντι στο 28' με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε την εικόνα του ματς. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτουβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκοτ στο 35'. Ο Λάσκαρης έκανε λανθασμένη πάσα έξω από την περιοχή της ομάδας του, ο Χατζηϊωαννίδης έκλεψε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ταμπάκη, ο οποίος με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 1-0. Ο Θωμάς Γράφας αντικατέστησε τον Λάσκαρη με τον Ζακουανί στο 39', για να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Το πρώτο μέρος κύλησε δίχως να γίνει καμία άλλη άξιας αναφοράς ευκαιρία.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα ίσια το ματς. Στο 50' ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα (1-1). Στα λεπτά που ακολούθησαν, ούτε η μία ούτε η άλλη ομάδα μπορούσαν να παράξουν τελική. Τα λεπτά περνούσαν, η μπάλα πήγαινε πάνω - κάτω, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά ο Ταΐρης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Από την άλλη, ο ΑΟΤ, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, είχε την άστοχη κεφαλιά του Καπού στο 85', από φάουλ του Τριανταφυλλάκου. To τελικό 1-1 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με βάση την εικόνα του.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 35' Ταμπάκης - 50' Τριανταφυλλάκος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 28' Ράντι

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση, Λάμπρου, Ταμπάκης (69' Πλαβούκος), Κατσέρης (80' Κοκκόρης), Λύρας, Χατζηϊωαννίδης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (39' Ζακουανί, 73' λ. τρ. Σμυρλής), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Συμελίδης, Καπός (88' Γκουγκούδης).

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κοττορός (Δωδ/νήσου), Παγουρτζής (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep