Ισόπαλη σούπα

 Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 σε μια αναμέρτηση που είχε μόλις μια τελική στην εστία. 

Η δυσκολία του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Καλαμαριάς, αλλά και η τάση των δύο αντιπάλων να παίζουν κλειστά οδήγησε σε μια λευκή ισοπαλία, η οποία ευνοεί περισσότερο τον Απόλλωνα Πόντου και κρατά μακριά από τους στόχους της την Δόξα Δράμας. 

Από την αρχή της αναμέτρησης φάνηκε πως δεν μπορούσαν να βρουν οι δύο ομάδες χώρους να δημιουργήσουν και πως βασικό τους μέλημα ήταν το μηδέν ώστε να βρουν μέσα στα 90 λεπτά την μια ευκαιρία που θα τους έδινε το τρίποντο. Αυτή η τακτική, όμως, δεν έφερε καμία τελική φάση για τους δύο αντιπάλους που στο μεγαλύτερο διάστημα ταλαιπώρησαν την μπάλα, τους εαυτούς τους και φυσικά όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την ΕΡΤ3. 

Οι αλλαγές του Στάικου Βεργέτη στο τέλος, ο οποίος έβαλε τον Δούμτσιο δεν έφεραν αποτέλεσμα και απλά απείλησαν με κάποιες εκτελέσεις φάουλ από τα όρια της περιοχής, ή σουτ απελπισίας, όπως αυτό που έκανε ο Καλούδης Λεμονής στο τέλος. Από την άλλη, ο Ολαϊτάν δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει ρήγματα και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς χωρίς σουτ στην εστία και φυσικά κρατούν τον βαθμό της ισοπαλίας που τους διατηρεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-0     
ΓΚΟΛ    
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Λουφάκης (76' Δημητριάδης), Θεολόγου, Βλάχος, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (85' Τσουμάνης).                                                
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Σιώπης, Κρητικός (58' Δούμτσιος), Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά (72' Λεμονής), Μάρτινς, Πέρεθ (84' Αυγενικού)    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουναλάκης (Ηρακλείου)     
ΒΟΗΘΟΙ: Μαυραντωνάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου)    

  . 

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep