Χαμένοι στο... χωράφι

Ο ΑΟ Τρίκαλα και ο Ηρακλής έμειναν στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν.

Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τον ΑΟ Τρίκαλα και πρώτη εκτός για τον Ηρακλή. Το μεταξύ τους 0-0 την Κυριακή (20/01) ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος και δεν βοήθησε καθόλου τις δύο ομάδες. Έτσι, Θεσσαλοί και Θεσσαλονικείς έχασαν πολύτιμο έδαφος, αν και ο Γηραιός ήταν αυτός που ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και δικαιούταν τη νίκη.

Με νέα πρόσωπα τους Ντόση, Ζακουανί παρατάχθηκε ο ΑΟΤ στην προσπάθειά του να κατακτήσει το 3ο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα. Όσο για τον Γηραιό; Ο Μανουέλ Ρόκα προτίμησε σύστημα 3-5-2 και έδωσε φανέλα βασικού στον νεοαποκτηθέντα Βιτλή. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε, πάντως, για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν πολύ λίγες.

Η καλύτερη στιγμή του ΑΟΤ ήρθε στο 26' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφυλλάκου ο Τσιάρας αστόχησε μόνος με κεφαλιά, ενώ στο 42' ο Ηρακλής απείλησε με τον Κλέιτον, αλλά ο Ταΐρης απομάκρυνε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόβα στο 47' και στο 50' ο Κλέιτον δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γκότοβου για να ανοίξει το σκορ.

Οι δύο προπονητές έδειξαν διάθεση να φρεσκάρουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και στο 55' ο Συμελίδης πέρασε στο ματς για τον ΑΟΤ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Νιαμπουγιού αντικατέστησε τον Ρόβα. Οι Θεσσαλονικείς ήταν σαφώς βελτιωμένοι στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ στο 68' και το 69' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Περόνε και σε χέρι αμυνομένου αντίστοιχα.

Παρά την πίεση που άσκησε ο Γηραιός δεν κατάφερε να φτάσει στην 3η διαδοχική του νίκη, ενώ στο 85' έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να φύγει από τη θεσσαλική πόλη με το «διπλό». Πλέον ο ΑΟΤ έχει έναν πόντο... λιγότερο από τη Σπάρτη και παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού, ενώ ο Ηρακλής είδε τη διαφορά του από τη 2η θέση να αυξάνεται στους 9 πόντους.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας (55' Συμελίδης), Ζακουανί (66' Ράντι), Γκουγκούδης (82' Κούλπας), Καπός.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Βιτλής (86' Πτηνόπουλος), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Καζναφέρης, Ρόβας (58' Νιαμπουγιού), Ντούνης, Κλέιτον (71' Παναγιωτούδης), Περόνε.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Παγούρας, Δελής (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep