Ανοίγει φτερά η Δόξα

Η Δόξα Δράμας έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Σπάρτη για την 12η αγωνιστική της Football League. Η Δόξα Δράμας έφτασε στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Σπάρτη για την 12η αγωνιστική της Football League.

Με νίκη 2-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η Δόξα Δράμας που θέλει να αρχίσει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα της Football League απέναντι στην Σπάρτη. 

Η Δόξα Δράμας με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ από το «ξεκαθάρισμα» που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες, έψαχνε ένα νέο ξεκίνημα με την αρχή του 2019 και, μάλιστα, με δύο εντός έδρας αγώνες. Μετά την αναβολή λόγω της χιονόπτωσης με τον Καραϊσκάκη Άρτας ακολουθούσε η αναμέτρηση με τη «λαβωμένη» Σπάρτη, η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί και οι Μαυραετοί έφτασαν στη νίκη με 2-0.  

Από την αρχή της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας πίεσαν και έδειξαν πως θέλουν να ξεμπερδεύουν νωρίς από το άγχος για τη νίκη, αλλά δεν το κατάφεραν παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν. Ο Δούμτσιος στην πρεμιέρα του με την φανέλα της νεάς του ομάδας πήρε θέση βασικού και δικαιολόγησε απόλυτα την επιλογή του Στάικου Βεργέτη, αφού ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, ενώ είχε και δοκάρι στην φάση του πρώτου γκολ. 

Στο 29ο λεπτό, ο Μπαϊκαρά έκανε την σέντρα, ο Δούμτσιος έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Πέρεθ με προβολή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με την Σπάρτη να διατηρεί παθητικό ρόλο και μόλις στο 87ο λεπτό να φτάνει στο 2-0 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Νίκος Κρητικός.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

     
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ 2-0     
ΓΚΟΛ: 29' Πέρεθ, 87' (πέν.) Κρητικός       
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Καψάλης, Ανδρέου, Πεταυράκης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (71' Λεμονής), Δούμτσιος (61' Κρητικός), Πέρεθ (80' Σαμπανίδης).                                                              
ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης (84' Γκιάτας), Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης, Κοζάκης (73' Ζαχαριουδάκης), Τιεντσέ, Καινούργιος.    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κολυτάς (Λασιθίου)    
ΒΟΗΘΟΙ: Ψύλλος (Λέσβου), Κομισοπούλου (Χανίων)    

   .   

Last modified onΔευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep