Logo
Print this page

Ο Μάντζης το... blackjack!

Ο Βασίλης Μάντζης «υπέγραψε» την έκτη διαδοχική νίκη του Βόλου (2-1) απέναντι στην Παναχαϊκή, ισχυροποιώντας την παρουσία του στην κορυφή.

Να περάσει ο επόμενος... Όλο και μεγαλώνει τις αποστάσεις από τους διεκδικητές του ο Βόλος. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έκαμψε την αντίσταση της Παναχαϊκής με 2-1 και διεύρυνε το εντός έδρας αήττητο σερί του στα 21 ματς! Έτσι, βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, αν και χρειάστηκε να φτάσει στο 89' για να «λυτρωθεί» από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Βασίλη Μάντζη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά κι αφού είδαν στο 9' τη μπάλα σε κεφαλιά του Τσελεπίδη να προσκρούει στο δοκάρι του Καραγκιολίδη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γκαλίτσιο στο 15’. Σταδιακά, οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρήκαν τα πατήματά τους, άγγιξαν την ισοφάριση με τον Κυνηγόπουλο και δικαιώθηκαν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, με δράστη τον Μπαστακό.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τις έβαζε σε θέση οδηγού, δείχνοντας ότι δεν συμβιβάζονταν με την ισοπαλία. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, ήρθε ο Μάντζης στο 89’ για να νικήσει τον Καπούταγλη και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του. Έτσι, ο Βόλος είδε το νικηφόρο σερί του να διευρύνεται στους έξι αγώνες, ενώ η Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα για το 2019, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ: 15’ Γκαλίτσιος, 89’ Μάντζης - 45' Μπαστακός

ΔΟΚΑΡΙ: 9’ Τσελεπίδης

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας (72' Πίσπας), Πέντα (53’ Ηλιόπουλος), Κότο (87' Φράγκος), Μάντζης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας (41’ Σωτηράκος), Πλέγας (46’ Μουστακόπουλος), Αργυρόπουλος (81’ Καρατσανάκοφ), Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 18:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr