Logo
Print this page

Ανάσα για ΑΟΧ Κισσαμικό

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Αήττητου και πέρασε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Αήττητου και πέρασε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.

Με γκολ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη, ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε το τρίποντο - ανάσα μέσα στην έδρα του Αήττητου και έκανε την δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη του. 

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στα Σπάτα σε μια μάχη ουραγών της βαθμολογίας με την ομάδα των Χανίων να παίρνει τρίποντο διπλής σημασίας. Η αναμέτρηση στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν αρκετά σκληρή και έλειψαν οι πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με το πρώτο ημίχρονο να είναι άξια αναφοράς μόνο η ενέργεια του Ρίσκι στο 16ο λεπτό που έκοψε ο Κοκκαλάς και έσωσε την εστία του Αήττητου.

Η είσοδος του Αλέξανδρου Αρναρέλλη έκανε πιο επιθετική την ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού που έψαξε περισσότερες ενέργειες και τελικά αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, αφού στο 56ο λεπτό με ατομική ενέργεια σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στη συνέχεια άνοιξε το ματς, ο Αήττητος βγήκε στην κόντρα περισσότερες φορές, αλλά πιο επικίνδυνοι ήταν οι φιλοξενούμενοι με τις αντεπιθέσεις του.

Η κόκκινη κάρτα που είδε ο Τσαλάκου στο 68ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τους συσχετισμούς, αλλά τελικά δεν ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι καρδιοχτύπησαν στο τέλος με την φάση του Σταματάκη, ο οποίος έκανε το σουτ και έσωσε ο Λαζαρίδης.    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-1    
ΓΚΟΛ: 56' Αρναρέλλης     
ΚΟΚΚΙΝΗ: 68' Τσαλάκου    
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αμπάρα, Κολλαράς, Σπυρόπουλος, Μάγκας, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Κοκκόρης (34' Τσαλάκου), Κατσέρης (80' Σιάννης).                                       
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Παπαχρήστος, Τόλι, Φαζός, Σιμόν (46' Αρναρέλλης), Γκίνη, Μουμίν, Ρίσκι (93' Ζιούλης), Αποστολόπουλος (71' Κουσκουνάς), Βρεττός.     
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)     
ΒΟΗΘΟΙ: Στεφανής, Βογιατζής (Καρδίτσας)    

  

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 18:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr