6ος με Σουντουρά ο Απόλλων

Με οδηγό τον Ουσμάν Σουντουρά ο Απόλλων Πόντου πέρασε (2-0) από την Άρτα και σκαρφάλωσε 6ος με ματς λιγότερο.

Τρίτη εντός έδρας ήττα για τον Καραϊσκάκη Άρτας και τρίτη εκτός για τον Απόλλωνα Πόντου. Στο ματς που έγινε την Κυριακή (13/01) στο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων μεταξύ δύο ομάδων που δεν είχαν παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, οι «κοκκινόμαυροι» ήταν αυτοί που πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και επικράτησαν 2-0 με οδηγό τον Ουσμάν Σουντουρά!

Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, φέρνει την ομάδα της Καλαμαριάς στην 6η θέση και με παιχνίδι λιγότερο, δείγμα του πόσο έχει βοηθήσει στην αναρρίχηση η έλευση του Μάικλ Ολαϊτάν. Οι «πράσινοι» από την άλλη πλευρά παρά την πίεση που άσκησαν στο δεύτερο 45λεπτο δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στο γκολ του Σουντουρά στο 16' από ασίστ του Ολαϊτάν. Και σα να μην έφτανε αυτό στο 65' είδαν τον Αφρικανό να διαμορφώνει το 2-0 με σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση του Παντίδου πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Θεολόγου.

Για τον Καραϊσκάκη Άρτας έκαναν ντεμπούτο οι Βουκμίροβιτς, Τζιώρας, με τον Σέρβο επιθετικό να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Για τους φιλοξενούμενους κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή ο νεαρός Λουφάκης, αντικαθιστώντας τον τραυματία Σαμαρά.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 16',65' Σουντουρά

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καψάλης (38' Παναγιώτου), Παπανίκου, Καπίας, Χρούσιελ (64' Τζιώρας), Παντίδος, Μασούρας (46' Βουκμίροβιτς), Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο, Άλεξιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς (50' Λουφάκης), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (88' Δημητριάδης).

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών) Βοηθοί: Κρυωνάς (Σερρών), Μανασής (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 22:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep