Ο Ηρακλής «ζει»

Ο Γηραιός νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο, δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Σπουδαία νίκη του Ηρακλή με 2-1 σε βάρος του Εργοτέλη, για τη 12η αγωνιστική της Football League. Ο Γηραιός πέτυχε δεύτερη διαδοχική επικράτηση μετά το «διπλό» επί του ΑΟΧ Κισσαμικού, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε την υπεροχή, αλλά από το 15' και μετά η άμυνά του έκανε εύκολα λάθη, τα οποία κόστισαν. Σε ένα από αυτά, στο 23', ο Μπάτζιος έκανε λανθασμένη πάσα, την έδωσε στον Ντούνη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Γηραιό (1-0). Το τέρμα που σημείωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποσυντόνισε ακόμη περισσότερο τους Κρητικούς, οι οποίοι ύστερα από νέα λάθη στα μετόπισθεν στο 32', παραλίγο να φέρουν το 2-0. Ο Περόνε από δεξιά έκανε το γύρισμα, αλλά το πλασέ του στην κίνηση χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Ύστερα από ένα κακό πρώτο μέρος, ο Εργοτέλης κατάφερε να φτάσει στο 1-1 από στατική φάση. Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο στόπερ Μαζουλουξής με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με τον Ηρακλή ωστόσο να έχει την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει τρόπο να φτάσει στο 2-1. Σημαντική χαμένη ευκαιρία ήταν αυτή του 62', όταν την κεφαλιά του Χασομέρη «έβγαλε» ο Κατσιμήτρος με εξαιρετική επέμβαση. Η επιμονή του Γηραιού απέδωσε καρπούς στο 82', όταν ο Περόνε έφυγε από κανονική θέση και με υπέροχο εξωτερικό «σκροπ» έγραψε το 2-1, δείγμα της κλάσης του.

Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, ενώ ο Εργοτέλης είχε μία μόλις τελική, το γκολ, στο τέλος απέτυχε να φτάσει στο 2-2 με Μπρους και Ιατρούδη και ο Ηρακλής κατέκτησε τη νίκη με 2-1.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Ντούνης, 83' Περόνε / 42' Μαζουλουξής

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Κλέιτον (63' Παναγιωτούδης), Χασομέρης (76' Ρόβας), Ντούνης, Περόνε (86' Πτηνόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς (65' Οικονόμου), Μπουρσέλης (58' Γροντής), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (36' Λαμπάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep