Τους προσγείωσε ο Ολαϊτάν

Το γκολ του Μάικλ Ολαϊτάν έκρινε την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον Απόλλωνα Λάρισας που έγινε σε έναν αγωνιστικό χώρο με πολλά... νερά. Το γκολ του Μάικλ Ολαϊτάν έκρινε την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον Απόλλωνα Λάρισας που έγινε σε έναν αγωνιστικό χώρο με πολλά... νερά.

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας που ήταν μέχρι τώρα η έκπληξη του πρωταθλήματος.  

Άγευστος, άχρωμος και χωρίς λύσεις παρουσιάστηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς ο Απόλλων Λάρισας που δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πρώτη του ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα Πόντου να παίρνει ακόμη μια βαθμολογική ανάσα με το γκολ του Μάικλ Ολαϊτάν στο 24ο λεπτό. 

Η αναμέτρηση έγινε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην έχουν μεγάλη άνεση στην δημιουργία και αυτό οδήγησε σε πιο δυνατό παιχνίδι που προσπάθησαν κυρίως με γεμίσματα να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Άλλωστε έτσι ήρθε και το γκολ του Απόλλωνα Πόντου, με τον Μάικλ Ολαϊτάν να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας της Θεσσαλίας.

Από την άλλη πλευρά, οι λίγες καλές στιγμές του Απόλλωνα Λάρισας ήρθαν από γεμίσματα και κεφαλιές του Σουλιώτη στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι που είχε ο Μαρκολίνο σε εκτέλεση κόρνερ στο 64ο λεπτό.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος κέρδισε έδαφος στην βαθμολογία, ενώ ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Από τα παράδοξα της αναμέτρησης ήταν η κόκκινη κάρτα που πήρε πίσω ο διαιτητής Φραγκούλης, ο οποίος στο 58ο λεπτό έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαρκολίνο, αλλά μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή την πήρε πίσω και έδωσε ελεύθερο.   

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-0    
ΓΚΟΛ: 24' Ολαϊτάν    
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Σπόλιαριτς (88' Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης (60' Τσουμάνης), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Ολαϊτάν.                                
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Κοντοές, Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Καρατάσιος, Τασιούλης (65' Λίταινας), Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Λούκας Ράμος.     
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαΐλης (Πρέβεζας)    
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκούλης (Πρέβεζας), Κόττορος (Δωδ/νήσου)    

         

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep