«Κέρβερος» Καπούταγλης

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναχαϊκή στα Περιβόλια (0-0), ένα αποτέλεσμα που οφείλεται στον γκολκίπερ των Αχαιών, Καπούταγλη

Μπορεί να αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για πάνω από 70 λεπτά, όμως η Παναχαϊκή κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από τα Περιβόλια χάρη στην τρομερή εμφάνιση του 22χρονου Κώστα Καπούταγλη, ο οποίος... κατέβασε ρολά και δεν άφησε τους παίκτες του ΑΟΧ Κισσαμικού να σκοράρουν (0-0).

Οι Κρητικοί υπό το βλέμμα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως σταδιακά οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρήκαν τα πατήματά τους, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Η γρήγορη αποβολή του Κολ στο 18’ αποσυντόνισε για λίγο τους φιλοξενούμενους, όμως αυτό δεν κράτησε πολύ, με τον δραστήριο Μπαστακό να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έψαξε το γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου χωρίς αποτέλεσμα και μπήκε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος στο δεύτερο μέρος, όμως ο τρομερός Καπούταγλης σταμάτησε τους αντιπάλους του αρκετές περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν διαρκώς, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως ο Καπούταγλης και η επιθετική αστοχία των παικτών του Λάζαρου Βαρδάκη κράτησαν το μηδέν, με αποτέλεσμα οι Πατρινοί να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ετσι, οι Πατρινοί έμειναν για έκτο σερί ματς αήττητοι, έχοντας πέντε διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, παρά τον βαθμό που πήρε έπειτα από δύο σερί ήττες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 18’ Κολ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Λάζαρος Βαρδάκης): Λαζαρίδης, Τόλι (84’ Μαλόνγκα), Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης (30’ Σάλιακας), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αρναρέλλης (66’ Τεγούσης), Καραγιάννης, Ρίσκι, Αποστολόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (78' Μουστακόπουλος), Φουρλάνος (66’ Πλέγας), Ελευθεριάδης, Κολ, Μπαστακός (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 00:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep