Ισοπαλία με φωνές

Η Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πλατανιά στη Λακωνία.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη προερχόταν από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ήττες και μία ισοπαλία). Ο Πλατανιάς από τη μεριά του είχε υποστεί την περασμένη αγωνιστική την πρώτη του ήττα, από τον Βόλο. Η αναμέτρηση στη Λακωνία έληξε δίχως νικητή (0-0), με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ορθά για δύο πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν λίγες καλές φάσεις. Η Σπάρτη είχε την υπεροχή, δίχως να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, αν εξαιρεθεί η πολύ καλή στιγμή με τον Φραγκούλη στο 1', το γυριστό του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 7' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πουρζιτίδη, από εκτέλεση κόρνερ. Οι Χανιώτες απείλησαν δύο φορές τον Λάζιτς, στο 2' και και στο 21', ενώ η δεύτερη καλή ευκαιρία για τους Λάκωνες χάθηκε στο 38', με την εκτέλεση φάουλ του Στογιάνοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ ο Γκοτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στη Σπάρτη, η οποία είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν της δόθηκε δεύτερο πέναλτι στο 63', όταν ο Σινγκ κλώτσησε τον Μαντζίρη μέσα στην περιοχή, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι, παρά φάουλ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέzουν και έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 64', όταν από την εκτέλεση φάουλ του Στογιάνοβιτς έδιωξε δύσκολα ο Γκοτ.

Στο 83' και στο 85' ο Πλατανιάς έφτασε σε τελικές με Ουές και Λάζιτς, αλλά στο 90' οι Λάκωνες έφτασαν και εκείνοι σε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία, όταν το γυριστό του Βλαχομήτρου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (75' Καινούργιος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι, Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (61' Χ. Ποζατζίδης), Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Σινγκ (72' Τσακμάκης).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πήττας, Καραλής (Ηλείας)

Last modified onΔευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep