Υποκλίθηκε στον Βόλο ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς υποκλίθηκε (3-1) στην ανωτερότητα του Βόλου και σε μισή ώρα δέχτηκε όσα γκολ είχε δεχτεί σε όλο το πρωτάθλημα!

Υπόθεση μισής ώρας ήταν για τον Βόλο η υπόθεση - νίκη απέναντι στον αήττητο Πλατανιά Χανίων! Η ομάδα της Μαγνησίας επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, αφού μετέτρεψε σε περίπατο (3-1) το ματς κόντρα στους αήττητους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο κατάφεραν να σημειώσουν όσα γκολ είχαν βάλει όλοι οι προηγούμενη αντίπαλοι της ομάδας των Χανίων!

Ο Γκαλίτσιος στο 12' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία και στο 33' από κόρνερ του Λούκας ο Μάντζης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0, αφού στο 44' ο Λούκας Γκαρσία νίκησε τον Γκοτ με σουτ. Η ομάδα των Χανίων είχε ξεκινήσει καλά το ματς, αλλά μετά το 10λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί.

Στ δεύτερο 45λεπτο ο Βόλος δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να φτάσει σε ένα τέταρτο γκολ, αλλά στην καλύτερή του ευκαιρία ο Κότο είχε σουτ στο δοκάρι στο 55'. Ένα λεπτό μετά, και έπειτα από κακή απόκρουση του Καραγκιολίδη (έδειξε να μην βλέπει καλά από τον ήλιο) σε κεφαλιά του Μπιανκόνι, ο Βραζιλιάνος μείωσε για τον Πλατανιά με διπλή προσπάθεια. Τα πάντα, όμως τελείωσαν στο 72' όταν ο Νίλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 12' Γκαλίτσιος, 33' Μάντζης, 44' Λούκας Γκαρσία - 56' Μπιανκόνι
Δοκάρι: 55' Κότο
Κόκκινη κάρτα: 72' Νίλι

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία (80' Φράγκος), Λούκας Γκαρσία, Κότο (71' Δόρης), Ηλιόπουλος (78' Πίσπας), Μάντζης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης (83' Αμαραντίδης), Σινγκ (69' Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (64' Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 03:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep