Πρώτη ήττα από τον... πρώην

Ένα τέρμα του πρώην... κιτρινόμαυρου Λευτέρη Γιαλούση στο 5ο λεπτό έφτανε στον Ηρόδοτο για να υποχρεώσει τον Εργοτέλη στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι.

Στάση... Νέα Αλικαρνασσός για τον Εργοτέλη. Ο Ηρόδοτος με γκολ του Λευτέρη Γιαλούση στο 5ο λεπτό υποχρέωσε τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους φετινή ήττα και συνδυάσε με επιτυχημένο αποτέλεσμα την πρώτη παρουσία του Αρμάντο Φουτσίνι μετά την επιστροφή του. Έτσι, ο Εργοτέλης έπεσε στην 4η θέση και οι γηπεδούχοι αναρριχήθηκαν δύο πόντους πίσω του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον πρώην παίκτη του Εργοτέλη να εκμεταλλεύεται την εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη και σε δύο χρόνους νίκησε τον Καλογεράκη. Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, όμως βελτιώθηκαν μετά το 19’, όταν ο Κοζορώνης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Ηροδότου, κάτι που οφείλεται και στις πολλές λάθος μεταβιβάσεις στον χώρο της άμυνας. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Ηρόδοτο να πιέζει, όμως στο 53’ ο Κωνσταντινίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογεράκη. Η απάντηση του Εργοτέλη ήρθε στο 60’ με τον Μπάτζιο, όμως το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Έφορντ είχε δοκάρι. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ηρόδοτο να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 5' Γιαλούσης
Δοκάρι: 19' Κοζορώνης, 90'+4' Έφορντ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Κασαπάκης (83’ Φουκαράκης), Μάκο (65’ Κανδηλάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Κωνσταντινίδης (76’ Σμυρλής), Μασάδο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος (84’ Σταθόπουλος), Μπουτσάκης (71’ Λαμπάκης), Κουατένγκ (63’ Καπνίδης), Ιατρούδης, Έφορντ.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βογιατζής, Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep