Άλωσε τα Τρίκαλα ο Βόλος

Με γκολ του Βασίλη Μάντζη ο Βόλος νίκησε 1-0 εκτός έδρας τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Εμφανής η ανωτερότητα του Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα της Μαγνησίας απέδειξε ότι είναι χτισμένη για να πρωταγωνιστήσει, σε αντίθεση με τον ΑΟΤ που συνήθισε να απογοητεύει και έχει έναν πόντο περισσότερο από τον ουραγό Αιγινιακό. Ο Βόλος, λοιπόν, πέρασε δίκαια με 1-0 από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και βύθισε ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, χρειάστηκε να περάσει ένα 20λεπτο ισορροπημένου αγώνα για να καταγραφεί ευκαιρία άξια αναφοράς, στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Football League. Στο 21' ο Μάντζης κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά σημειώθηκε και δεύτερη καλή στιγμή για τους Βολιώτες, όταν από θέση βολής ο Λούκας Γκαρσία είδε τον Ταΐρη να διώχνει. Η τρίτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 29', όταν ο Πάνος παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.

Όσο για τον ΑΟΤ; Το μόνο που κατάφερε ήταν δύο σουτ, από Τσιάρα και Καπό, τα οποία «έβγαλε» ο Καραγκιολίδης. Ο Βόλος ήταν ανώτερος και στο δεύτερο μέρος. Ο Κότο απείλησε στο 58' και στο 80', αλλά το 0-1 ήρθε στο 86' από τον... συνήθη ύποπτο. Ο Κότο έβγαλε εξαιρετική σέντρα από δεξιά και ο Μάντζης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, που επικράτησαν δίκαια, ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ν' Γκουέμ αποβλήθηκε λίγο μετά την είσοδό του για σκληρό μαρκάρισμα (στο 88' μπήκε, στο 90 και το 92' πήρε δύο κίτρινες). Ο Θωμάς Γράφας που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων παρακολούθησε τον αγώνα από μπουθ του σταδίου, μαζί με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 86' Μάντζης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 92' Ν' Γκουέμ (2η κίτρινη)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Γιουκαρής (81' Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός (70' Τριανταφυλλάκος), Μακρίδης (70' Σταματάκος), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τσιάρας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης (91' Φράγκος), Καμπαγέρο, Κότο, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία (88' Ν' Γκουέμ), Λούκας Γκαρσία (78' Ηλιόπουλος).

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 02:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep