Με... γκάζι στα Περιβόλια

Ο Βόλος αιφνιδίασε τον ΑΟΧ Κισσαμικό, επικράτησε 2-1 στα Περιβόλια και τον κράτησε στον... βυθό της βαθμολογίας.

Η... κρίση του ΑΟΧ Κισσαμικού καλά κρατεί. Οι Κρητικοί των υψηλών βλέψεων και του στόχου της ανόδου έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές βλέπουν την κορυφή από απόσταση 11 βαθμών και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν. Σε ένα ματς όπου είχαν ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ, ο Βόλος φρόντισε πριν το 15λεπτο να «κλειδώσει» το τρίποντο. Ήταν καταιγιστικός και στο 3' ο Δημόπουλος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας άνοιξε το σκορ. Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν, ο Καμπαγέρο έκανε το 0-2 και έδωσε σαφές προβάσισμα στους «κυανέρυθρους». Στο 25' ακυρώθηκε γκολ του Σελινιωτάκη ως οφσάιντ, όμως δεν συνέβη το ίδιο στο 35', οπότε ο Σιμόν μείωσε με σουτ και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα των Χανίων.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Βόλος κλήθηκε να κρατήσει το προβάδισμα. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν πιο πιεστικός, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ που θα του αναπτέρωνε τις ελπίδες για την ανατροπή.

Έτσι, η γηπεδούχος έμεινε στον... βυθό με έναν πόντο, ενώ ιστορικής σημασίας ήταν το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους. Ήταν, άλλωστε, το πρώτο εκτός για τον Βόλο στη σύντομη ιστορία του στη Football League.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 35' Σιμόν - 3' Δημόπουλος, 12' Καμπαγέρο

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (89' Τεγούσης), Καραγιάννης (75' Μαλόνγκα), Βρεττός (55' Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (43' λ.τρ. Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (46' Ηλιόπουλος), Δόρης, Καμπαγέρο, Κότο (75' Φράγκος), Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep