Της τσάκισε τα φτερά!

Με κρητική ψυχή ο Ηρόδοτος πήρε πανάξιο διπλό (3-2) στην έδρα της Δόξας Δράμας!

Ανεβαίνει ο Ηρόδοτος και μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, πανηγύρισε το Σάββατο (17/11) την πρώτη επιτυχία εκτός έδρας και, μάλιστα, στην έδρα της Δόξας Δράμας! Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Λυρώνη με... κρητική ψυχή, όχι μόνο βρήκαν απάντηση, αλλά σημείωσαν τρία γκολ και επικράτησαν 3-2. Έτσι, υποχρέωσαν τους Μαυραετούς σε σοβαρό στραβοπάτημα. Εξάλλου, η Δόξα προερχόταν από ισοπαλία με τον Πλατανιά, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το ματς με τον Βόλο στα χαρτιά...

Το πρώτο ημίχρονο είχε... τρελό ρυθμό και παρότι το ξεκίνημα ήταν το ιδανικό για τους Μαυραετούς, οι Κρητικοί έβρισκαν πάντα απάντηση. Ο Κουσκουνάς στο 10' άνοιξε το σκορ από ασίστ του Μπαϊκαρά, όμως ο Φραγκουλάκης με εκτέλεση φάουλ στο 23' και ο Αυγενικού με πλασέ στο 31' έφεραν... τούμπα το ματς. Στο 34' ο Κρητικός με περιπετειώδη τρόπο ισοφάρισε για τη Δόξα Δράμας, λίγα λεπτά μετά σκόραρε, αλλά είδε τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε αντικανονική θέση και στις καθυστερήσεις ήρθε η ψυχρολουσία.

Από σέντρα του Φραγκουλάκη ο Πίτκας έκανε ολέθριο λάθος και ο Γιαλούσης με δυνατό σουτ έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 2-3. Είχαν προηγηθεί μεγάλες ευκαιρίες για τη γηπεδούχο ομάδα, όμως οι Κρητικοί την τιμώρησαν...

Η πίεση, όπως ήταν αναμενόμενο, αυξήθηκε από πλευράς Δόξας, με τον Βεργέτη να περνά στο ματς τους Πέρεθ, Σουμά. Παρόλα αυτά οι Κρητικοί άντεξαν και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό. Μεγάλη η συνεισφορά του γκολκίπερ, Κασμερίδη στην πρώτη του φετινή συμμετοχή μετά την έκτιση ποινής τεσσάρων αγωνιστικών.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 10' Κουσκουνάς, 34' Κρητικός - 23' Φραγκουλάκης, 31' Αυγενικού, 45'+2' Γιαλούσης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60' Πέρεθ), Πατράλης (77' Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70' Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57' Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87' Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67' Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωύσιάδης (Γρεβενών), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep