Logo
Print this page

Πρώτες απώλειες

Ο Πλατανιάς και η Δόξα Δράμας έμειναν στο 0-0 και απώλεσαν για πρώτη φορά φέτος βαθμούς.

Επεισοδιακό ήταν το ματς στα Περιβόλια μεταξύ των πρωτοπόρων Πλατανιά και Δόξας Δράμας. Αμφότεροι είχαν ξεκινήσει με δύο νίκες και παρότι διεύρυναν το αήττητο, έμειναν στο 0-0. Η φάση, πάντως, που σημάδεψε τον αγώνα ήταν αυτή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρονου, οπότε υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι και αποβολή του Μάρτινς.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο... ζωντάνεψε μετά το μισάωρο, οπότε χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι όταν ο Μάρτινς έσωσε την εστία της Δόξας. Όπως φάνηκε, ο Βραζιλιάνος χρησιμοποίησε και το χέρι του, αλλά ο ρέφερι δεν είδε παράβαση.

Με κύριο εκφραστή τον Νίλι η ομάδα των Χανίων προσπάθησε να βρει στο δεύτερο ημίχρονο τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν μοιρασμένο, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ από κακό γύρισμα της μπάλας του Ανδρέου. Από την άλλη, ο Γκοτ έκανε εξαιρετική απόκρουση λίγο πριν το φινάλε σε εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές (90' Χ. Ποζατζίδης), Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Παπανικολάου (89' Κωστίκος), Στ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μπαϊκαρά, Ανδρέου, Μακρής, Ρουγκάλας, Κουσκουνάς (90'+2' Κρητικός), Ριζογιάννης, Πατράλης, Μάρτινς (46' Κρουθ), Πέρεθ (70' Νατσιόπουλος).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 00:40
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr