Κι άλλη γκέλα Ηρακλή!

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.

[googlead][/googlead]

Νέο κακό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή. Μετά την ήττα στην Κέρκυρα, ο Γηραιός έμεινε στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο για την 3η αγωνιστική της Football League. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια.

Ο Ηρακλής δεν ενθουσίασε την απόδοσή του στο πρώτο μέρος. Τόσο πολύ που η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν για την εικόνα της ομάδας. Ο Γηραιός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά έφτανε δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως δύσκολα έφτανε σε τελική. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έπαιζε αμυντικά, αλλά κρατούσε αυτό που ήθελε, δηλαδή την εστία της απαραβίαστη.

Όμοια εικόνα και στο β' μέρος, με τον Αιγινιακό να είναι κλεισμένος στα καρέ του και να επιδιώκει να χτυπήσει στην κόντρα. Σε μία από αυτές οι φιλοξενούμενοι προκάλεσαν... παγωμάρα στους γηπεδούχους. Στο 76' ο Ορφανίδης από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Πέριτς από κοντά έγραψε το 0-1!

Οι Κυανόλευκοι του Αλέκου Βοσνιάδη άσκησαν πρέσινγκ και τελικά έφτασαν στο 1-1 με πλασέ του Ρόβα στο 86ο λεπτό! Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά τόσο ο Μουμίν όσο και ο Περόνε έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Γιαγκιόζη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 86' Ρόβας - 78' Πέριτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης (46' Γεωργίου, 64' Ρόβας), Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Πασάς, Ντούνης, Κλέιτον (58' Μενδρινός), Περόνε.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Στέλιος Ζαρογιάννης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Ζήσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Πιαστόπουλος (83' Στάνιτς).

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Πίττας, Καραλής (Ηλείας)

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 00:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep