Logo
Print this page

Ηρόδοτος ουσίας

Ο Γιαλούσης σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Ηροδότου στη νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας με 2-0. Ο Γιαλούσης σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Ηροδότου στη νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας με 2-0.

Ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του μέσα στη Νέα Αλικαρνασσό, αυτή τη φορά με 2-0 απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. 

Οι δύο αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους ήταν κομβικές για τον Ηρόδοτο, αλλά μπόρεσε τελικά να κάνει το απόλυτο και μετά τη νίκη με τον Αήττητο Σπάτων ακολούθησε αυτή με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Το τελικό 2-0 δίνει στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αέρα για τη συνέχεια και κράτησε τους Αρτινούς στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο, με 10 τέρματα παθητικό και κανένα ενεργητικό.

Ο Μασάδο άνοιξε νωρίς το σκορ για τους γηπεδούχους, αφού με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβγαλε μεγάλο μέρος από το άγχος των γηπεδούχων από το 11ο λεπτό. Πριν ακόμη αντιδράσουν σοβαρά οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Γιαλούση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη στο 32ο λεπτό. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ. Στο 57ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Άλεξιτς, με τον βοηθό να υποδεικνύει τον Σέρβο σε θέση οφσάιντ.    

Η αναμέτρηση είχε και μια ιδιαιτερότητα, αφού στην άκρη του πάγκου των φιλοξενούμενων βρέθηκε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο άνθρωπος που έφερε στην ομάδα του Ηροδότου μετά από τρεις δεκαετίες τον Ηρόδοτο στην Β' Εθνική, αλλά δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της για αγώνα πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι, πάντως, τον τίμησαν για την προσφορά του πριν τη σέντρα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 2-0  
ΓΚΟΛ: 11' Μασάδο, 32' Γιαλούσης  
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι, Φουκαράκης (46' Κασαπάκης), Μασάδο (60' Αμαραντίδης), Σμυρλής (80' Δαμιανάκης), Κωνσταντινίδης  
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παντίδος, Μπεκατώρος (46' Γυφτοκώστας), Παναγιώτου, Καπίας, Ψιάνος, Χούσος, Κάκκο (59' Ματθαίου), Παπαδόπουλος (69' Μασούρας), Άλεξιτς.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)  
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας - Κολλιάκος (Αθηνών)  

     

  

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 01:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr