Νέα αρχή για Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (2-0) και κράτησε τον ΑΟΧ Κισσαμικό στον έναν πόντο.

Το πρώτο φετινό τρίποντο πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή (11/11) στο Δημοτικό Στάδιο. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες οι Θεσσαλοί νίκησαν 2-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό από στατικές φάσεις και κράτησαν τους Κρητικούς στον ένα πόντο. Οι «κυανόλευκοι» έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά η έως τώρα συγκομιδή τους είναι απογοητευτική.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς, έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τους Σάλιακα, Μαλόνγκα, ενώ στο 7' ακυρώθηκε γκολ του Πάνου ως οφσάιντ. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί μπήκαν σε θέση οδηγού χάρη σε πέναλτι του Συμελίδη (23'). Ένα λεπτό νωρίτερα ο ίδιος είχε ανατραπεί από τον Ζιούλη και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός δεν το έβαλε κάτω, δημιούργησε προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα κράτησε το μηδέν παθητικό στο πρώτο 45λεπτο.

Ο ΑΟΤ γνώριζε ότι έπρεπε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην επικράτηση και εν τέλει αυτό ήρθε από έναν κεντρικό αμυντικό. Από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια στο 61' και κεφαλιά του Πάνου, ο Συριόπουλος βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το 2-0. Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ταΐρης ήταν σε καλή μέρα και κατάφερε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 23' πέν. Συμελίδης, 61' Συριόπουλος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκουγκούδης (87' Καπός), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Γιουκαρής (74' Βανκεβάι), Ράντι (60' λ.τρ. Μακρίδης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας, Αρναρέλλης (73' Σιμόν), Αποστολόπουλος (73' Βρεττός), Μαλόνγκα.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep