Ασταμάτητος Απόλλων Λάρισας!

Οι Θεσσαλοί νίκησαν 1-0 την Παναχαϊκή με φοβερό γκολ του Λουκάο.

Τρεις νίκες σε τρία ματς ο Απόλλων Λάρισας στη Football League. Μετά την Κέρκυρα και τον Αιγινιακό, επικράτησε και της Παναχαϊκής. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λουκάο στο 9', με εξαιρετικό τέρμα. Οι Αχαιοί πίεσαν, είχαν δοκάρι, αλλά έφυγαν με ήττα.

Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Βραζιλιάνων. Ο Λούκας Ράμος από αριστερά πέρασε στον Λουκάο, ο οποίος με φοβερό γυριστό άνοιξε το σκορ. Η ώρα περνούσε και οι Αχαιοί αδυνατούσαν να παράξουν τελική. Αφού προηγήθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, από το 30' και μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Στο 30' ο Λουμπαρδέας είχε δοκάρι με κεφαλιά, ο Κολ στο 35' είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μαντζάρης έβγαλε το σουτ του Πλέγα στο 37', ενώ στο 38' το σουτ του Μαυριά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η Παναχαϊκή στο δεύτερο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ήταν ελάχιστες οι φορές που απείλησε πραγματικά τον Μαντζάρη. Στο 57' το σουτ του Μαυριά έβγαλε ο κίπερ των Θεσσαλών, ενώ στο 94' ο πραγματοποίησε διπλή εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Αντωνακόπουλου και πλασέ του Σταμόπουλου. Ο Απόλλων κατέκτησε τη σπουδαία νίκη, αφού μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 9' Λουκάο
Δοκάρι: 30'΄Λουμπαρδέας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (55' Καμπέρης), Μαρκολίνο (87' Λίταινας), Λουκάο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης, Σουλιώτης (75' Αγιώτης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος (59' Αργυρόπουλος), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Παπατόλιος, Πλέγας (84' Αντωνακόπουλος), Μαυριάς, Κολ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος (68' Μωραΐτης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος, Διαμάντης (Έβρου)

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep