Κάνει έδρα τον... Βόλο

Ο Βασίλης Μάντζης σημείωσε το τέταρτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε ουσιαστικά συμβολή και στο πρώτο. Ο Βασίλης Μάντζης σημείωσε το τέταρτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε ουσιαστικά συμβολή και στο πρώτο.

Δεύτερο εντός έδρας τρίποντο του Βόλου, αυτή τη φορά με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. 

Πάλι με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του Βόλου και «πίεσε» στην φάση του πρώτου, ο Βόλος πήρε ακόμη ένα τρίποντο στην έδρα του. Η νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου ήταν σαφώς πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να έχουν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ. 

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν καλό ξεκίνημα με τρεις καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αλλά από εκεί και πέρα δέχθηκαν το γκολ, για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά τους, αλλά τελικά δεν φάνηκε από τις τηλεοπτικές επαναλήψεις να υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο. Στο 23ο λεπτό έγινε το 1-0, με το τέρμα να χρεώνεται στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και από εκεί και πέρα υπήρξε και άγχος, αλλά και κούραση για τους φιλοξενούμενους που αναγκάστηκαν να βγουν πιο μπροστά και να δώσουν χώρους. 

Το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 78ο λεπτό, με τον Μάντζη που με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Απόλλωνα Πόντου και πλέον με τέσσερα γκολ οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ της Football League. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΒΟΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 2-0     
ΓΚΟΛ: 23' αυτ. Θεοδωρόπουλος, 78' Μάντζης   
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (84' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (65' Πέντα), Λούκας (56' Δόρης), Κότο, Μάντζης  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης (63' Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (74' Σπόλιαριτς).  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσουκαλάς (Αθηνών)  
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας - Μάνος (Λάρισας)  

    

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 13:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep