Logo
Print this page

Αργυρό... γκολ νίκης

Η Παναχαϊκή έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Σπάρτη χάρη σε γκολ του Θύμιου Αργυρόπουλου. Η Παναχαϊκή έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Σπάρτη χάρη σε γκολ του Θύμιου Αργυρόπουλου.

Η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Σπάρτη με το γκολ του Θύμιου Αργυρόπουλου με εκτέλεση φάουλ στο 82ο λεπτό. 

Η Σπάρτη προσπάθησε να εγκλωβίσει την αγχωμένη Παναχαϊκή με σκληρή άμυνα και κλειστό παιχνίδι στο μισό γήπεδο, αλλά τελικά η ομάδα της Πάτρας βρήκε τη λύση και έφτασε στη νίκη χάρη σε μια εκτέλεση φάουλ του Θύμιου Αργυρόπουλου στο 82ο λεπτό που πήγε στο «παραθυράκι» της εστίας του Σταματόπουλου.  

H ομάδα της Λακωνίας γνώριζε πως η Παναχαϊκή είχε αρκετό βάρος σε αυτό το παιχνίδι, αφού είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τον Αιγινιακό, αλλά και η διοικητική αποσταθεροποίηση με την φυγή του Κώστα Μπακαλάρου από την θέση του προέδρου και χρηματοδότη της ΠΑΕ. Τα δεδομένα ήταν σαφώς δύσκολα για τους γηπεδούχους και όσο κυλούσε ο χρόνος το βάρος θα γινόταν ακόμη μεγαλύτερο. 

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής το έδειχναν αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν είχαν την ηρεμία για να τελειώσουν έστω τις λίγες καλές ενέργειες που τους βγήκαν στο παιχνίδι. Οι χαμένες προσπάθειες αύξησαν το άγχος τους και παράλληλα ο τεχνικός της ομάδας, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε γρήγορα τις αλλαγές για να «ταρακουνήσει» την ομάδα του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει αλλαγή για τον Ελευθεριάδη που στο τελευταίο 15λεπτο αναγκάστηκε να σφίξει τα δόντια για να παίξει.

Η λύση ήρθε τελικά με ένα γκολ του Θύμιου Αργυρόπουλου στο 82ο λεπτό, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ που έδωσε ο διαιτητής στα όρια της περιοχής της Σπάρτης και κόστισε μάλιστα και την κίτρινη κάρτα στον Αρώνη που το έκανε. Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάτρας να βγάζουν αυτά τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών και να μπαίνουν πλέον με λιγότερο βάρος στο αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν.  

 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΣΠΑΡΤΗ 1-0   
ΓΚΟΛ: 82' Αργυρόπουλος  
ΔΟΚΑΡΙ: 58' Ελευθεριάδης  
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (46' Πολίμος), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας (46' Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Μωραΐτης (63' Κυνηγόπουλος).   
ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Φραγκούλης, Βλαχομήτρος, Καινούργιος (57' Αρώνης), Σαραντόπουλος (26' Κωνσταντινόπουλος), Μαντζίρης (74' Καψάσκης).  
ΔIAITHΤΗΣ: Περράκης (Αθηνών)    
ΒΟΗΘΟΙ: Νιδριώτης, Νικολάου (Αθηνών)  

     

Last modified onΔευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 19:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr