Πτήση με ανατροπή

Η Δόξα Δράμας γύρισε το εις βάρος της σκορ και πανηγύρισε τη νίκη (2-1) και το 2Χ3 απέναντι στον Βόλο.

Δόξα κορυφής και... ανατροπής! Αξία στο εκτός έδρας τρίποντο της πρεμιέρας απέναντι στα Τρίκαλα έδωσε η Δόξα Δράμας και απέδειξε ότι φέτος είναι αποφασισμένοι να μην κεράσει πίκρα τους οπαδούς της. Οι Μαυραετοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο γήπεδό τους από τον Βόλο, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή και να πανηγύρισουν το τρίποντο (2-1) χρυσάφι! Έτσι, έκαναν το 2Χ3 και υποχρέωσαν τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη τους φετινή ήττα. Πρωταγωνιστής των Μαυραετών ο Κουσκουνάς, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 57' και 13 λεπτά αργότερα σκόραρε το δεύτερο τέρμα και «υπέγραψε» το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες, όμως είχαν καλή κυκλοφορία και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν ένα λάθος για να φτάσουν στο γκολ. Αυτό το έκαναν οι γηπεδούχοι και ο Βόλος πήρε το προβάδισμα, παίζοντας με 10 παίκτες. Ο Μάντζης είχε κερδίσει φάουλ και πέρασε εκτός για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες. Από την εκτέλεσή του ο Ανδρέου δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε το λάθος και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Οι Μαυραετοί είχαν την ατυχία να δουν τον δεξιό τους μπακ, Σιώπη να αποχωρεί τραυματίας πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας και ο Στάικος Βεργέτης υποχρεώθηκε σε αλλαγή πλάνου. Μάλιστα, στο 57' πέρασε εκτός έναν αμυντικό, τον Ρουγκάλα και έριξε στη μάχη τον Νίκο Κουσκουνά για να αυξήσει την πίεση. Επτά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Μάρτινς.

Το γκολ της ισοφάρισης τόνωσε το ηθικό των γηπεδούχων, οι οποίοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή, παίζοντας με τρεις επιθετικούς. Όπως και έγινε. Στο 70' οι δύο αλλαγές, ο Μπαϊκαρά και ο Κουσκουνάς συνεργάστηκαν και ο δεύτερος με ωραίο τελείωμα έβαλε τη Δόξα Δράμας σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι το φινάλε το πολύτιμο αποτέλεσμα και έτσι βρίσκονται στην κορυφή έπειτα από δύο αγωνιστικές.

H LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 64' Μάρτινς, 70' Κουσκουνάς - 38' Ηλιόπουλος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Ανδρέου, Μακρής, Σιώπης (25' Μπαϊκαρά), Ρουγκάλας (57' Κουσκουνάς), Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Πατράλης, Κρουθ, Πέρεθ (77' Καψάλης).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος (58' Ρούσσος), Γκαλίτσιος, Πίτου Γκαρσία, Ν' Γκουέμ (72' Λούκας Γκαρσία), Πέντα (55' Καμπαγιέρο), Κότο, Μάντζης, Ηλιόπουλος.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 01:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep