Νίκη στα «στημένα» ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε του Πλατανιά με δύο εκτελέσεις φάουλ του Σιμόν Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε του Πλατανιά με δύο εκτελέσεις φάουλ του Σιμόν

Τα «δελφίνια» επικράτησαν 2-1 του Πλατανιά στο Μάλεμε χάρη σε δύο εκτελέσεις φάουλ του Σιμόν.

ΑΟΧ Κισσαμικός και Πλατανιάς έκαναν την τελευταία τους δοκιμή στο Μάλεμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και νικητές βγήκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Γιώργου Πετράκη. Ο Σιμόν στο 30ό λεπτό ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Στο 57' από εκτέλεση φάουλ του ίδιου, η μπάλα χτύπησε στον Στ. Ποζατζίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.  

Ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης (89’) με σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου, ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα είχε χάσει ακόμη μια ευκαιρία.  

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-2 

ΓΚΟΛ: 89' Παπουτσογιαννόπουλος - 30' Σιμόν, 57' αυτ. Στ. Ποζατζίδης 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης (46' Γκοτ), Λάζιτς (72' Χ. Ποζατζίδης), Κόρτσταμ (84' Ρουσσάκης), Μιγκέλ (46' Στ. Ποζατζίδης), Καραγκούνης (66' Σάαντο), Μποσέτι (72' Κωστίκος), Τσαμούρης (84' Μάικιτς), Τσακμάκης (66' Σμυρλάκης), Πουρζιτίδης (60' Παπουτσογιαννόπουλος), Ουές (77' Λάμτσε), Νίλι (84' Σινγκ).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (84' Γρηγορόπουλος), Ζιούλης, Φαζός (77' Σισέ), Παπαχρήστος, Καντιμά (66' Καραγεώργης), Γκίνη, Σιμόν, Αρναρέλλης (66' Αποστολοπουλος), Καραγιάννης (66' Τεγούσης), Χαλκιαδάκης (77' Νικολούδης).

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep