Καρέ ο Βόλος με Παναχαϊκή

Ο Βόλος επικράτησε με 4-1 της Παναχαϊκής σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λαμίας. Ο Βόλος επικράτησε με 4-1 της Παναχαϊκής σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λαμίας.

Νίκη με 4-1 επί της Παναχαϊκής στην τελευταία του φιλική δοκιμή σημείωσε ο Βόλος που αιφνιδίασε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.  

Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη για την ομάδα του Βόλου απέναντι στην Παναχαϊκή, η οποία ηττήθηκε με 4-1 στο γήπεδο της Λαμίας. Οι Θεσσαλοί έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έφτασαν άνετα στην επικράτηση κόντρα σε μία ομαδα που έχει επίσης υψηλούς στόχους.

Με καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και για τους δύο και ελάχιστες καλές φάσεις έμειναν στο 0-0, αφού ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής είχε καλές αντιδράσεις στα σουτ του Ηλιόπουλου (30') και Καμπαγέρο (42'), ενώ ο Ελευθεριάδης είχε τη δική του ευκαιρία στο 43ο λεπτό για τους Αχαιούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βόλου ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική και με δύο γκολ του Ηλιόπουλου (52’, 60’) και ένα του Φράγκου (65’) αιφνιδίασε την Παναχαϊκή που βρέθηκε να χάνει με 3-0. Στο 46ο λεπτό ο Βόλος είχε και δοκάρι με τον Ηλιόπουλο.  Στο 77ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που παραχώρησε ο Δεμηρτζόγλου που τράβηξε τον Κυνηγόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή.  

Με τη σέντρα ο Βόλος κατάφερε να αυξήσει πάλι την απόσταση για το 4-1 με ωραία προβολή του Πίσπα στην κίνηση στο 78ο λεπτό.  

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-1  

ΓΚΟΛ: 47’, 60’ Ηλιόπουλος, 62’ Φράγκος, 78’ Πίσπας – 77’ Ελευθεριάδης  

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολιδης (60' Μπουργάνης), Ντεντάκης (60' Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Ρούσσος (46' Δημόπουλος), Ουνγιαλίδης (60' Δεμηρτζόγλου), Ενγκουέμ (46' Πίτου Γκαρσία), Καμπαγιέρο (60' Κορέλας), Ηλιόπουλος (60' Φράγκος), Πέντα (46' Λούκας Γκαρσία), Κότο (60' Μεληκιώτης), Μάντζης (60' Πίσπας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κολοβούρης, Σταμόπουλος (77΄Λαζανάς), Ντασιος, Λουμπαρδέας, Κοτσώνης (60΄Αργυρόπουλος), Πατάπης (77΄Καρμακόλιας), Κολ (84΄Λιμάτσι), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (80΄Βασάρας), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος (80′ Παπαγεωργίου).

Last modified onΚυριακή, 14 Οκτώβριος 2018 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep