Γεμάτη ισοπαλία στα Τρίκαλα

ΑΟ Τρίκαλα και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλική αναμέτρηση. / ΦΩΤΟ: sportrikala.gr ΑΟ Τρίκαλα και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλική αναμέτρηση. / ΦΩΤΟ: sportrikala.gr

ΑΟΤ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.   

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, τα Τρίκαλα και ο Βόλος έφυγαν από το γήπεδο με το ισόπαλο 2-2 και έδειξαν καλή λειτουργία στον επιθετικό τομέα, αντοχές μέχρι το τέλος, αλλά και λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου με λίγες φάσεις και αρκετές αδυναμίες στην ανάπτυξη δεν προμήνυαν την πανδαισία του δεύτερου ημιχρόνου, με τους ποδοσφαιριστές να φτάνουν πιο εύκολα στην εστία και την εναλλαγή στο σκορ να είναι αρκετά συναρπαστική.

Ο Ηλιάδης στο 50ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα που αντέδρασαν   σε προσπα΄θεια του Δεμηρτζόγλου, ο οποίος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ταΐρη και το εκτέλεσε ο Γκαρσία για το 1-1. Ο Φράγκος, αφού νωρίτερα είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, στο 72’ με σουτ έπειτα από σέντρα του Ντεντάκη έκανε το 1-2.  Τα Τρίκαλα έψαχναν την ισοφάριση και αφού στο 79ο λεπτό ο Γκουγκούδης έχασσε την ευκαιρία, στο 84ο λεπτό ο Σταματάκος με σουτ στην πρώτη επαφή του με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα έπειτα από ωραία σέντρα του Γκουγκούδη.     

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΒΟΛΟΣ 2-2 

ΓΚΟΛ: 50' Ηλιάδης, 84' Σταματάκος - 68' Πίτου Γκαρσία, 72' Φράγκος 

ΔΟΚΑΡΙ: 43' Ηλιόπουλος 

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Βανκεβάι (83′ Μαντιανί), Γκατζολάρι (85′ Σιαλμάς), Γκότοβος, Ηλιάδης (69′ Ράντι), Κέζος (69′ Συριόπουλος), Νιάρος (69′ Μακρίδης), Πάνος, Συμελίδης (83′ Σταματάκος), Τριανταφυλλάκος (67΄Γκουγκούδης), Τσιμίκας (69′ Γιουκαρής) 

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (46′ Μπουργάνης), Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος (46′ Καρρίκι), Μάντζης (46′ Πίσπας), Καμπαγιέρο, Κότο (53' Λούκας), Γκαρσία, Ηλιόπουλος (46′ Φράγκος), Δόρης (8′ λ.τρ. Κορέλας, 53' Δεμηρτζόγλου), Ουνγιαλίδης.

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep