Τέσσερα στο ρελαντί

Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 4-0 τη Σπάρτη σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Άνετη φιλική νίκη με 4-0 σε βάρος της Σπάρτης σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης (19/09) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί παρατάχθηκαν με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής και έφτασαν άνετα στην επικράτηση, δείχνοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο δεύτερο 45λεπτο, οπότε σημείωσαν τρία τέρματα. Η ομάδα της Λακωνίας είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στο δεύτερο το ματς ήταν μονόλογος υπέρ των Τρικάλων.

Ο ΑΟΤ είχε από το ξεκίνημα την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να φτάσει σε τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 29' όταν ο Γιδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Ρομπίνιο και ακολούθησαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους από τους Τσιάρα (34'), Ηλιάδη (37'). Εν τέλει στο 39' ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτ του Μαντιανί. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με δύο καλές στιγμές για την ομάδα της Λακωνίας. Στο 40' ο Γιδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Καινούργιου και στο 45' ο Τιεντσέ αστόχησε με ψαλιδάκι.

Οι Θεσσαλοί βρήκαν δίχτυα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα από χέρι αμυνομένου σε εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη. Ο Βανκεβάι στο 48' με πέναλτι έκανε το 2-0. Από συνεργασία των Μαντιανί, Βανκεβάι ήρθε το 3-0 στο 58' με προβολή του Τσιάρα. Στο 75' και έπειτα από ασίστ του Γκουγκούδη ο Ράντι με πλασέ έκανε το 4-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να παίζουν... μονότερμα τη Σπάρτη στο δεύτερο 45λεπτο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος (77' Θεολόγης), Μακρίδης, Κατσαντώνης (87' Μαλάι), Κούλπας (59' Συριόπουλος), Κέζος, Τσιάρας (70' Γιουκαρής), Γκατσολάρι (70' Τσιμίκας), Μαντιανί (70' Ράντι), Ρούνεϊ, Σταματάκος (77' Αλμπάνης), Ηλιάδης (70' Γκουγκούδης).

ΣΠΑΡΤΗ: Πάντος (46' Μπακοδήμος), Χουζούρης (33' Μπέζας), Καλούσης, Κολτσίδας (46' Οικονομόπουλος), Τιεντσέ, Αγγελόπουλος, Καψάσκης (66' Νάτσης), Ρομπίνιο (66' Ζαχαρουδιάκης), Καινούργιος, Κωνσταντινόπουλος (46' Ρούμπος), Χαντζάρας (46' Ντούσκας).

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep