Πιο έτοιμη η Δόξα

Πηγή φωτ.: sportdrama.gr Πηγή φωτ.: sportdrama.gr

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-0 τον Πλατανιά Χανίων σε φιλική αναμέτρηση.

Το 6ο φιλικό προετοιμασίας συνοδεύτηκε με νίκη για τη Δόξα Δράμας. Οι «ασπρόμαυροι» το απόγευμα της Δευτέρας (03/09) νίκησαν 2-0 τον Πλατανιά εντός έδρας, ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον αντίπαλό τους. Εξάλλου, η ομάδα των Χανίων αντιμετώπισε για πρώτη φορά αντίπαλο από τη Football League στο 3ο τεστ προετοιμασίας.

Οι «Μαυραετοί» είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και στο 20' έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Κρουθ έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Γκοτ ήταν εκτός θέσης και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από τους Παρασκευά (26'), Σαμπανίδη (34'), με την ομάδα των Χανίων να απαντά με άστοχη κεφαλιά του Μάικιτς στο 40'.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι με τις αλλαγές εμφάνισαν πιο φρέσκο πρόσωπο, αλλά ουσιαστικά απείλησαν μόνο στο 67'. Η Δόξα από την άλλη πλευρά ήταν αναμενόμενο να βγάλει κούραση, αφού έδωσε το 4ο φιλικό μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Παρόλα αυτά στο 64' πήρε προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι του Μάρτινς έπειτα από ανατροπή του Σιώπη και στο 84' ο Κουσκουνάς με ψαλίδι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα (60′ Πίτκας), Βιτλής (60′ Πεταυράκης), Ζοάο Πάουλο (46′ Ανδρέου), Ρουγκάλας (60′ Κασμερίδης), Ρεβυθόπουλος (60′ Σιώπης), Παρασκευάς (60′ Μακρής), Πατράλης (46′ Μάρτινς), Ριζογιάννης (60′ Νατσιόπουλος), Κρητικός (60′ Μαρκόπουλος), Κρουθ (46′ Μπαϊκαρά), Σαμπανίδης (60′ Κουσκουνάς).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ, Καραγκούνης, Χ. Ποζατζίδης, Σαάντο, Μποσέτι, Πουρζιτίδης, Μάικιτς, Τσαμούρης, Νίλι, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιγκέλ. Έπαιξαν και οι: Σικαλιάς, Κόρτσταμ, Στ. Ποζατζίδης, Λάμτσε, Ουές, Κωστίκος, Σμιρλάκης, Τσακμάκης, Παπανικολάου, Βουκελάτος.

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep