Logo
Print this page

Κόπωση και... χαμόγελα

Η Κέρκυρα έδειξε σημάδια κόπωσης, αλλά με δύο γκολ του Γεωργακόπουλου νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Φιλική νίκη (2-0) σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας σημείωσε την Κυριακή (02/09) η Κέρκυρα στο ΕΑΚ, όμως δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Οι Φαίακες στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί, ως αποτέλεσμα της κόπωσης από την προετοιμασία, με τους Θεσσαλούς να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν οι γηπεδούχοι έπιασαν καλύτερη απόδοση και εν τέλει με δύο γκολ του Γεωργακόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο έφτασαν στην επικράτηση με 2-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Βέρτζος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Ν. Κρητικός, Βίλα, Κόντος, Νίκιτς (46' Αναστασόπουλος), Αποστολίδης (46' Ζορμπάς), Τουράμ. Στο 70' του αγώνα πέρασαν οι: Αθανασόπουλος, Παναγιωτίδης, Θεοδωράκης, Βλάχος, Σανδραβέλης, Ινάσιο, Στ. Κρητικός, Μινγκάσος, Γεωργακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Λουκάο, Μαρκολίνο, Καμπέρης. Πάγκος: Κουτογλίδης, Τουγλής, Κακάμης, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής.

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 00:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr