Χωρίς γκολ στο Ελευθεροχώρι

Τρίκαλα και Καραϊσκάκης έμειναν στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι.

Καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες είχε το φιλικό παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Ελευθεροχώρι, ωστόσο έλειψε το γκολ. Οι Αρτινοί ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά, αλλά και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, όμως το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ο Καραϊσκάκης ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο Ελευθεροχώρι, έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Ματθαίου στο 4’ και τον Λίτσκα στο 6’. Στο 28’ κεφαλιά του Άλεξιτς πέρασε άουτ, ενώ στο 32’ η προβολή του Πατσατσόγλου για τον ΑΟΤ δεν βρήκε στόχο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 35’ με φάουλ του Γκόλια, αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε.

Η πρώτη καλή στιγμή στο β’ ημίχρονο ανήκε στους Αρτινούς, καθώς στο 56’ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 61’ σουτ του Τσιάρα πέρασε άουτ και στο 67’ ο Στεφανάκος απέκρουσε σουτ του Νιάρου. Στο 82’ ο Μούτσα απέκρουσε σουτ του Μακρίδη, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (46’ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (74’ Συριόπουλος), Γκατζολάρι (64’ Γκουγκούδης), Γιουκαρής (83’ Κατσαντώνης), Μαντιανί (25’ Μακρίδης), Σταματάκος (46’ Τσιάρας), Συμελίδης, Τσιμίκας (74’ Σιαλμάς / 81’ Αλμπάνης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (70’ Μούτσα), Παπανίκου, Μπεκατώρος (62’ Παναγιώτου), Καραγιαννίδης (85' Κάκκο), Καπίας (65' Χρούσιελ), Μαχαίρας (46’ Παντίδος), Χούσος (78' Βασίλας), Ψιάνος (70' Μασούρας), Ματθαίου (46’ Παπαδόπουλος), Άλεξιτς (72' Κούσης), Λίτσκας (62’ Κυριάκης).

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep