Πρώτη ήττα από Βόλο

Ο Βόλος επικράτησε 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα με γκολ των Ηλιόπουλου, Φράγκου.

Στις νίκες επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (22/08) ο Βόλος και υποχρέωσε τον ΑΟ Τρίκαλα στην πρώτη φιλική ήττα (2-0) προετοιμασίας. Το ματς στο γήπεδο της Νεάπολης είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Πολλές αλλαγές από τον τεχνικό των γηπεδούχων, Χουάν Φεράντο που είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις επιτυχίες μετά την ήττα (3-0) από τον Λεβαδειακό.

Στο 6' και από συνεργασία των Πέντα, Ουνγιαλίδη, Λούκας Γκαρσία ο Συριόπουλος έκανε τάκλιν από κοντά και στην επαναφορά ο Ηλιόπουλος άνοιξε το σκορ. Στο 58' ο Συμελίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ενγκουέμ, όμως ο Καραγκιολίδης απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Γιουκαρή. Ο ΑΟΤ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με δοκάρι του Πάνου στο 69'. Το 2-0 διαμόρφωσε στο 82' ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος στο ντεμπούτο του εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Θεολόγου και νίκησε τον Μπουργάνη.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (60' Μπουργάνης), Γκαλίτσιος (70' Δημόπουλος), Ντεντάκης (70' Ανδρικόπουλος), Ρούσσος, Ουνγιαλίδης (70' Τουλίκας), Πέντα (70' Kορέλας), Ενγκουέμ (70' Δόρης), Μάντζης (70' Μεληκιώτης, 80' Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (52' Φράγκος), Γκαρσία (70' Δεμηρτζόγλου, 80' Μπάλας), Πίτου (46' Καμπαγιέρο). Έπαιξαν και οι Μηλιώτης, Μπάλας, Μελικιώτης, Κορέλας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Μαντιανί (62' Πάνος), Τσιμίκας (66' Γκόλιας), Γκουγκούδης (83' Μπαρτζώκας), Συριόπουλος (57' Θεολόγου), Πατσατζόγλου, Νιάρος, Γιουκαρής (77' Τσιάρας), Γκατσολάρι (83' Κατσαντώνης), Μακρίδης (60' Ράντι), Συμελίδης.

Last modified onΤετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep