Φιλική νίκη η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Ηρακλή σε φιλικό στη Νάουσα.

Πιο έτοιμη και πιο… πλήρης εμφανίστηκε η Κέρκυρα στο φιλικό με τον Ηρακλή, επικρατώντας 1-0. Ο Γηραιός αγωνίστηκε χωρίς τα 11 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά δημιούργησε ευκαιρίες και άφησε καλές εντυπώσεις. Οι Φαίακες είχαν δοκάρι στο 24’ με τον Αποστολίδη και τελικά σκόραραν στο 59’ με τον Μιράντα.

Στο πρώτο ημίχρονο τόσο ο Ηρακλής όσο και η Κέρκυρα έψαχναν τα πατήματά τους και τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στους Φαίακες, όταν στο 24’ ο Αποστολίδης με σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. Στο 30’ ο Γηραιός απάντησε, αλλά το σουτ του Καζναφέρη δεν βρήκε στόχο. Το 0-0 διατηρήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 59’ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Μιράντα, μετά από σέντρα του Αναστασόπουλου. Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το 1-0 για τους νησιώτες διατηρήθηκε ως το τέλος, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γρηγοριάδης (31’ Βοσνιάδης/ 60’ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Νικολακάκης, Παπαδόπουλος Β., Κωστούλας, Αμαραντίδης, Τάι, Καζναφέρης

Έπαιξαν και ο Γ. Παπαδόπουλος, Στόιος, Μακρής.

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος, Αποστολίδης, Ζορμπάς, Ροτζέιρο

Έπαιξαν και οι: Μιράντα, Ντα Σίλβα

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep