Ελπίζει ως... τέταρτος

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-0 στην Καλλιθέα και ελπίζει στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για άνοδο. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-0 στην Καλλιθέα και ελπίζει στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για άνοδο.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε στην Καλλιθέα με 3-0, πήρε την 4η θέση και πλέον περιμένει τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

[googlead][/googlead]

Σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ανοικτό, με φάσεις και από τις δύο πλευρές, ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν πιο αποτελεσματικός και έφυγε με το 3-0 από την Καλλιθέα. Οι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας είχαν την κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δημιούργησαν προϋποθέσεις, αλλά στις ευκαιρίες τους βρήκαν απέναντι την άστοχη επιλογή, αλλά και τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο που σε τρεις φάσεις έσωσε την εστία του με εκπληκτικό τρόπο.

Στο 24ο λεπτό, ο Παντελάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ο Χαλκιαδάκης λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο έκανε το 2-0 αφού κυνήγησε τη φάση, ενώ ο Λεμονής έκλεισε το σκορ στο 84ο λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Καλλιθέα πλέον έκλεισε την χρονιά στην Football League και κοιτάζει, όπως και ο ΑΟΧ Κισσαμικός τις προθέσεις της Πολιτείας για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και για όσα θα ισχύσουν για τη νέα σεζόν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-3
ΓΚΟΛ: 24’ Παντελάκης, 45’ Χαλκιαδάκης, 84’ Λεμονής

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (54’ Ζυγκερίδης), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Χοτζάλι, Μίγγος, Τουρούκης (74’ Βασιλείου), Κόττας (46’ Μήλιος), Ζεζάι, Γλυνός

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας (82’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (70’ Καραγεώργης), Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός (59’ Νικόλτσης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάιος 2018 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep