Νεοφώτιστοι... χωρίς άγχος

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του Καραϊσκάκη Άρτας με 3-1. Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του Καραϊσκάκη Άρτας με 3-1.

Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας σώθηκαν άνετα από νωρίς στην πρώτη τους χρονιά στη Football League και η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν χωρίς άγχος, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν 3-1.

[googlead][/googlead]

Σπάνια οι νεοφώτιστες ομάδες παίζουν χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική ενός πρωταθλήματος που υποβιβάζονται έξι ομάδες, αλλά τόσο ο Απόλλων Λάρισας, όσο και ο Καραϊσκάκης Άρτας το κατάφεραν. Το μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ήταν χωρίς βαθμολογική σημασία και βρήκε τελικά νικητές τους γηπεδούχους με 3-1.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας προηγήθηκε με 1-0 στο 13ο λεπτό με τον Ψιάνο, αλλά από εκεί και πέρα τα ηνία πήγαν στον Απόλλωνα Λάρισας που αρχικά με τους Κανούλα (34’) και Μαριά (78’) πήρε το προβάδισμα με 2-1 και στο τέλος ο Παπαζαχαρίας έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις με το τελικό 3-1.

Οι φάσεις ήταν περισσότερες από την πλευρά των γηπεδούχων που θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ από την ομάδα της Άρτας υπήρξε λιγότερη πίεση, αφού έχει χάσει και το βασικό της όπλο στην επίθεση, τον Γιάννη Λουκίνα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 3-1
ΓΚΟΛ: 34’ Κανούλας, 78’ Μαυριάς, 90’ Παπαζαχαρίας - 13’ Ψιάνος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς (83’ Τσιάτας), Ιβανίδης, Κανούλας (91’ Τσικρικάς), Σουλίδης (73’ Λίταινας), Τσιλούλης.

AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Σιαράβας, Καψάλης, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Χούσος (89’ Μπουσινάκης), Δημητριάδης (67’ Κυριάκης), Μακρίδης, Γούλας (20’ Ρανγκέλοφ), Ευαγγέλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσουκαλάς (Αθηνών).
ΒΟΗΘΟΙ: Κορτέσης (Αθηνών), Ζιγκεριδής (Κιλκίς).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάιος 2018 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep