Μαχητές έως το τέλος!

Βροχή από γκολ στις Σέρρες, όπου η Δόξα Δράμας επικράτησε 4-3 του μαχητικού Πανσερραϊκού, που κατέβηκε με μόλις 14 παίκτες.

[googlead][/googlead]

Σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ματς, αλλά ανατρεπτικό με πολλά γκολ, η Δόξα Δράμας νίκησε 4-3 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Για τα Λιοντάρια, που έμειναν έως το τέλος, το μαρτύριο τελείωσε. Η ομάδα αποχαιρέτησε τη Football League όντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στο κύκνειο άσμα της, παρότι είχε μόλις τρεις ποδοσφαιριστές στον πάγκο, εκ των οποίων ο ένας ήταν τραυματίας (Παπουτσογιαννόπουλος), αγωνίσθηκε με αξιοπρέπεια. Από την άλλη, η Δόξα Δράμας αναρριχήθηκε 4η, αλλά αν μηδενιστεί για τον αγώνα με τον Άρη, θα πέσει στην 5η θέση.

Στο 29’, ο Δούμτσιος με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Πανσερραϊκό, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Αρναρέλλης με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Πεταυράκης από τον Στέβιτς, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) για τη Δόξα Δράμας.

Στο 39’, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα (1-2) με το αυτογκόλ του Μακούση. Ο 18χρονος παίκτης σκόραρε εις βάρος του Πανσερραϊκού, καθώς στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Δούμτσιος ήταν και πάλι πρωταγωνιστής. Ανετράπη από τον Γκότοβο και ο Πόζογλου, που ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Η Δόξα Δράμας σημείωσε το 3-2 με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Κουσκουνά στο 53’, ενώ ο Ενομό με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έφερε και πάλι το ματς στα ίσα (3-3) στο 80’. Ο Ματσούκας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 85’ και στο 90+3 ο Αρναρέλλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό το 4-3.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 3-4

ΓΚΟΛ: 29' Δούμτσιος, 41' Πόζογλου, 80' Ενομό - 31' πέν., 90'+3' Αρναρέλλης, 39' αυτ. Μακούσης, 53' Κουσκουνάς

ΔΟΚΑΡΙ: 85' Ματσούκας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς (67’ Ποζατζίδης), Μακούσης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Γιαξής, Πόζογλου, Ενομό, Πέτρου, Δούμτσιος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Βούρας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (70’ Σιώπης), Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (79’ Γεωργιάδης), Γκότοβος, Βιτλής, Λίτσκας (46’ Ματσούκας).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Διαμάντης (Έβρου)

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep