Επιστροφή στις νίκες

Η ΑΕ Καραϊσκάκης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Απόλλωνα Πόντου στην Άρτα.

[googlead][/googlead]
Η αρτινή ομάδα είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 42’ και έφυγε με το τρίποντο (2-1)κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη, ο Απόλλων Πόντου δεν έκλεισε θετικά το πρωτάθλημα στο τελευταίο του ματς στη Football League για τη φετινή σεζόν.

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το παιχνίδι στην Άρτα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αφού προηγήθηκαν με το σουτ του Παπανίκου στο 12’, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και τρία λεπτά μετά, στο 15’, ισοφάρισαν με το πλασέ του Μπρίτο. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε ακόμη φάσεις με τις κεφαλιές των Βλαχομήτρου (27’), Καλαϊτζίδη (36’), ενώ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 42’, όταν ο Συμελίδης αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για μαρκάρισμα και ειρωνικό χειροκρότημα στον διαιτητή Γρατσάνη.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρτινοί μπήκαν δυνατά, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, και πήραν εκ νέου προβάδισμα (2-1), με το γκολ- κεφαλιά του Ευαγγέλου στο 48’. Είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Ψιάνο στο 55’, ενώ είχαν ευκαιρίες και με τους Καλογέρη (64’), Καψάλη (77’).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: 2-1

ΓΚΟΛ: Παπανίκου (12’), Ευαγγέλου (48’)- Μπρίτο (15’)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Συμελίδης (42’)

ΔΟΚΑΡΙ: Ψιάνος (55’)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Άτσκα (76’ Κόλλινς), Χούσος, Ψιάνος (88’ Δημητριάδης), Γούλας (65’ Ρανγκέλοφ), Μακρίδης, Ευαγγέλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82’ Δόρης), Γκουγκούδης, Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Χασομέρης (88’ Κυβελίδης), Βλαχομήτρος (66’ Λιόνης), Μπρίτο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Παπαλίτσας (Καρδίτσας), Γιάντσης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep