Πάλι με χτύπημα Σιαλμά

Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τη νίκη κόντρα στην καλλιθέα με ένα γκολ του Δημήτρη Σιαλμά. Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τη νίκη κόντρα στην καλλιθέα με ένα γκολ του Δημήτρη Σιαλμά.

Τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 μέσα στην Καλλιθέα στη μοναδική καλή ενέργεια του Σιαλμά μέσα στο παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Σε έναν άγευστο αγώνα, με λίγες ουσιαστικές ευκαιρίες, πολλά σουτ και ακόμη περισσότερες ατομικές ενέργειες όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση στο «Ελ Πάσο» θα τελείωνε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ωστόσο,ήρθε πάλι ο ξεχασμένος Δημήτρης Σιαλμάς με ένα σουτ από 30 σχεδόν μέτρα να προσφέρει τους τρεις βαθμούς (1-0) στα Τρίκαλα απέναντι στην Καλλιθέα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φάνηκε από την αρχή πως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις, να απειλήσουν ουσιαστικά με στρωτό ποδόσφαιρο την αντίπαλη εστία και έτσι ξεκίνησαν από νωρίς τα σουτ και τα γεμίσματα στην περιοχή.

Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τις δύο εστίες μέχρι την ενέργεια που έκανε ο Δημήτρης Σιαλμάς στο 86ο λεπτό με το σουτ από 30 μέτρα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να κρίνει την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Αυτό είναι το δεύτερο γκολ για τον Δημήτρη Σιλμά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αφού σκόραρε και στο 1-0 με τον Αιγινιακό στα Τρίκαλα.

Η ΕΞΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1
ΓΚΟΛ: 86’ Σιαλμάς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής (81’ Τουρούκης), Γκέτσι, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο (71’ Μήλιος), Μίγγος, Σμυρλής (63’ Γλυνός)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας, Ζγκούρη (67’ Σιαλμάς), Σαχινίδης, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (80’ Τούγλης), Τόμιτς (62’ Ν’ Λουντουλού)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)- ΒΟΗΘΟΙ: Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep