Δεν της χαρίστηκε!

Η Παναχαϊκή δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και επικράτησε 4-1 στην Αγυιά.

[googlead][/googlead]

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αυτή που «καιγόταν» για το ματς και τη σωτηρία της στην Football League, όμως δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αγυιά.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ηττήθηκε 4-1 από την αδιάφορη βαθμολογικά Παναχαϊκή και πλέον αναζητεί βαθμούς στα τελευταία ματς για να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το θετικό για την ΑΣΑ ήταν ότι οι αντίπαλοί της για τη σωτηρία, Σπάρτη και Αιγινιακός, ηττήθηκαν στα σημερινά ματς και συνεχίζει να ισοβαθμεί μαζί τους στους 37 βαθμούς.  Η Παναχαϊκή από την άλλη συνέχισε για όγδοο ματς αήττητη, έκλεισε θετικά το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστή τον Πολίμο, που έβγαλε τρεις ασίστ για γκολ!

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της Παναχαϊκής στην Αγυιά. Μέσα σε ένα 5’, οι Αχαιοί είχαν εξασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων. Ο Μωραΐτης με σουτ έκανε το 1-0 στο 2’, ενώ ο Κυνηγόπουλος με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 2-0. Ο Πολίμος ήταν ο παίκτης που μοίρασε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Ο ρυθμός έπεσε, η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς να έχει κάποια κλασική ευκαιρία. Η κλάση του Ουσμάν Σουντουρά, ωστόσο, ήταν αυτή που έδωσε ξανά ελπίδες στους Θεσσαλούς, αφού πέρασε τον Χαλκιά και με σουτ μείωσε σε 2-1 στο 38’.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, εν τούτοις, οι ελπίδες εξανεμίστηκαν, με πρωταγωνιστή και πάλι με πρωταγωνιστή τον Πολίμο. Ο παίκτης της Παναχαϊκής έβγαλε τρίτη ασίστ που μετουσιώθηκε σε γκολ. Αυτή τη φορά σκόρερ χρίστηκε ο Φωτάκης με πλασέ στο 53’. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, απεναντίας η Παναχαϊκή ήταν αυτή που έβαλε ακόμη ένα τέρμα με σκόρερ τον Μωραΐτη, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 84’. Οι Αχαιοί έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σωτηράκου στο 88’. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 4-1

ΓΚΟΛ: Μωραΐτης (2’, 84’), Κυνηγόπουλος (5’), Φωτάκης (53’)- Σουντουρά (38’)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Σωτηράκος (88’ 2η κιτρ.)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Σωτηράκος, Φωτάκης (81’ Μαστραντωνάκης), Πλέγας, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (67’ Μασούρας), Αντωνακόπουλος (75’ Αργυρόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Μούτσιος (81’ Χατζής), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Πλαβούκος (76’ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ (11’ Πλούμης), Σουντουρά, Χαντζάρας.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Κύριος (Αρκαδίας)

Last modified onΤρίτη, 22 Μάιος 2018 02:07

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 20 Μάιος 2018 19:23 Comment Link

    Βαζάκα 25 χρόνια προπονητής.... Ε και....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep