Τον έσωσε και φεύγει!

Ο Εργοτέλης με εμφατικό τρόπο (5-1) και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ούγκο Κάιπερς κέρδισε το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία απέναντι στον Αιγινιακό.

Το ραντεβού του με τη Football League ανανέωσε και για την επόμενη σεζόν ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 5-1 του Αιγινιακού με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έκανε το καλύτερο δώρο πριν τη μεταγραφή του!

Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος είναι μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ στο 2' άνοιξε το σκορ. Αν και η ομάδα της βόρειας Πιερίας από το... πουθενά ισοφάρισε με τον Πέριτς, ο Κάιπερς είχε και πάλι την απάντηση. Στο 70' έδωσε στην ομάδα του ξανά το προβάδισμα, ένα γκολ που έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων. Οι Τσέλιος (75'), Ιατρούδης (77') «κλείδωσαν» το τρίποντο και στο 90' ο Σταματάκος διαμόρφωσε το 5-1, αποτέλεσμα που σφράγισε την παραμονή των Κρητικών στην κατηγορία.

Ο Αιγινιακός καλείται στο φινάλε του πρωταθλήματος να πάρει αποτέλεσμα από την Παναχαϊκή, αλλά θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τις Αναγέννηση Καρδίτσας, Σπάρτη. Βέβαια, εκκρεμεί και η δεύτερη φάση της επιτήρησης, της οποίας αν τα αποτελέσματα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα, είναι πιθανό να δώσουν αδιάφορο τόνο στην τελευταία αγωνιστική.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 2',70' Κάιπερς, 75' Τσέλιος, 77' Ιατρούδης, 90' Σταματάκος - 45'+2' Πέριτς

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου (69' Μαζουλουξής), Σταμόπουλος (45' Νικολακάκης), Μπουτσάκης, Κάιπερς (73' Ιατρούδης), Αγγελόπουλος, Σταματάκος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος (77' Φουρτζίου), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (78' Μπιλάλι), Ζούρκος, Τσολακίδης (58' Χότζιτς).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 20:58

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 20 Μάιος 2018 19:24 Comment Link

    Τσέλιο παιχταρά!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep