Πάρτι στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στο τελευταίο του εφετινό εντός έδρας παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την εφετινή του παρουσία στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης. Νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Πασάς και Παυλίδης, που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Πανσερραϊκός είχε βέβαια καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει αυτός προτού δεχτεί γκολ, αλλά δεν είχε ουσία.

Τιμώμενο πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ντάρσι Νέτο, στο τελευταίο του παιχνίδι με την κίτρινη φανέλα. Τιμήθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη και συγκινήθηκε ο Βραζιλιάνος. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, πέρα από το πανηγυρικό κλίμα που υπήρχε στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, η δήλωση του Δημήτρη Σπανού μετά το ματς, ότι δεν συνεχίζει.

Ο Βαλεριάνος πήρε στο 87' δεύτερη κίτρινη, ενώ ήταν στον πάγκο, γιατί πέταξε μια μπάλα στο χορτάρι. Ο Άρης παραμένει στο -1 από τον ΟΦΗ, μια αγωνιστική πριν από το τέλος. Για να πάρει πρωτάθλημα θα πρέπει αυτός να νικήσει την τελευταία αγωνιστική στην Καρδίτσα και παράλληλα ο ΟΦΗ να ηττηθεί εντός έδρας από τη Σπάρτη. 

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 57' Πασάς, 81' Παυλίδης

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (75' Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Νέτο (59' Παυλίδης), Πλατέλλας (59' Πασάς), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Στοϊλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (67' Κρητικός), Κάκκο (88' Πέτρου), Πόζογλου (75' Δούμτσιος), Ν' Νόμο

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής) – Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep